De ce pe unele medicamente psihiatrice scrie că există risc de deces?
De ce pe unele medicamente psihiatrice scrie că există risc de deces?Pai cum sa "digeram "asta?
Stau cu frica la fiecare injecție Rispolept Consta că dacă pățesc ceva, pe formularul de la consimțământ scrie că iei la cunoștință și faptul că injecția prezintă și un risc de deces.Pai ce faci injecții da te tratezi și mori?De la primul deces înregistrat din cauza acestor medicamente ar trebui interzis medicamentul, de ce le mai țin pe piața daca scrie risc de deces chiar și ăla minim?Si la olanzapina scrie că reacție adversă foarte rara moarte subită.Sincer, mie mi-e frica sa mai citesc prospecte și merg cu frica la injecție.Ce sa fac?, :(
Stau cu frica la fiecare injecție Rispolept Consta că dacă pățesc ceva, pe formularul de la consimțământ scrie că iei la cunoștință și faptul că injecția prezintă și un risc de deces.Pai ce faci injecții da te tratezi și mori?De la primul deces înregistrat din cauza acestor medicamente ar trebui interzis medicamentul, de ce le mai țin pe piața daca scrie risc de deces chiar și ăla minim?Si la olanzapina scrie că reacție adversă foarte rara moarte subită.Sincer, mie mi-e frica sa mai citesc prospecte și merg cu frica la injecție.Ce sa fac?, :(
1 comentarii
Nu ti mai fie teama! Risc de deces este doar dacă esti alergic, dar se pare ca nu esti.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9antidepresive care NU INGRASA??
- 14antidepresive luate cu alcool
- 7tratament xanax si arketis
- 7Tulburare de panica
- 2tratament depresie
- 2Cipralex
- 2Sertralina-pentru anxietate
- 4Probleme cu memoria si orientarea in spatiu
- 2Olanzapina folosita de adolescenti
- 3Vaccin covid - anxietate
- 5Compatibilitate medicație
- 4Cafeaua
- 4Tratament Sertalina/Solian cu spirulina
- 4Tratamentul îmi reduce libidoul
- 4Perioada Maxima de Prescriere a Medicamentelor Psihiatrice
- 5Inlocuire Rivotri cu Bromazepam
- 1Pot sa iau un singur tratament toată viata?
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: