De ce pe unele medicamente psihiatrice scrie că există risc de deces?

De ce pe unele medicamente psihiatrice scrie că există risc de deces?Pai cum sa "digeram "asta?
Stau cu frica la fiecare injecție Rispolept Consta că dacă pățesc ceva, pe formularul de la consimțământ scrie că iei la cunoștință și faptul că injecția prezintă și un risc de deces.Pai ce faci injecții da te tratezi și mori?De la primul deces înregistrat din cauza acestor medicamente ar trebui interzis medicamentul, de ce le mai țin pe piața daca scrie risc de deces chiar și ăla minim?Si la olanzapina scrie că reacție adversă foarte rara moarte subită.Sincer, mie mi-e frica sa mai citesc prospecte și merg cu frica la injecție.Ce sa fac?, :(
Stau cu frica la fiecare injecție Rispolept Consta că dacă pățesc ceva, pe formularul de la consimțământ scrie că iei la cunoștință și faptul că injecția prezintă și un risc de deces.Pai ce faci injecții da te tratezi și mori?De la primul deces înregistrat din cauza acestor medicamente ar trebui interzis medicamentul, de ce le mai țin pe piața daca scrie risc de deces chiar și ăla minim?Si la olanzapina scrie că reacție adversă foarte rara moarte subită.Sincer, mie mi-e frica sa mai citesc prospecte și merg cu frica la injecție.Ce sa fac?, :(
1 comentarii

Nu ti mai fie teama! Risc de deces este doar dacă esti alergic, dar se pare ca nu esti.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 72iau antidepresive de 3 ani
- 3Tratament cu Fevarin - episod depresiv major
- 9antidepresive care NU INGRASA??
- 3Sertline? efecte secundare cutanate
- 34Reducere tratament cu antipsihotic
- 1Reducere doza seroxat, sevraj?
- 2Sertralina - tensiunea arteriala și pulsul scăzute
- 11Despre Midora ( Solian)
- 8Sertralină - compulsivitate
- 47Prozac bun in depresie insotita de anxietate?
- 4Inlocuirea unui antipsihotic cu un adjuvant natural
- 2Anxietate generalizata
- 1Trevicta+Leponex??
- 7Cu ce inlocuiesc VENLAFAXINA?
- 2Interactiune medicamente
- 3Escitalopram - vreau sa stiu daca trebuie luat toata viata sau nu trebuie sa il mai iau.
- 1Poti sa ramai impotent de la rispolept?
- 4Cafeaua
- 10Minte amortita de la antipsihotic
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: