Sunt gravida?

Buna! Am si eu o problema. Am avut contact sexual cu prezervativ acum doua saptamani, duminica 26.06.2011 trebuia sa-mi vina menstruatia dar nu mi-a venit nici pana astazi 30.06.2011.Mentionez ca am sanii inflamati (tari si durerosi). Am avut cateva dureri de burta si de cap dar nu foarte intense.Sunt gravida? Va rog frumos dati-mi o opinie.
2 comentarii

daca ai avut contact sexual cu prezervativ de ce ti-e frica?
o sa iti vina cm. daca te doare burta si nu iti vine mai poti sa faci ceva. fierbi niste apa si pui otet in apa. pui apa intr-un lighean si te pui pe deasupra ligheanului. sa se duca vaporii aia inauntru. eu asa mai fac cand ma doare burta dar eu iau anticonceptionale. sper sa iti vina cm.bafta
o sa iti vina cm. daca te doare burta si nu iti vine mai poti sa faci ceva. fierbi niste apa si pui otet in apa. pui apa intr-un lighean si te pui pe deasupra ligheanului. sa se duca vaporii aia inauntru. eu asa mai fac cand ma doare burta dar eu iau anticonceptionale. sper sa iti vina cm.bafta

Fa-ti test de sarcina de la farmacie, ca sa te linistesti.
Sanatate!
Sanatate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Trebuia sa-mi vina menstruatia.. sunt insarcinata?
- 4mi-a intarziat 15 zile... sarcina?
- 2poate fi gravida??
- 4cu vreo 5 zile inainte sa imi vina menstruatia am avut primul contact sexual... sunt gravida?
- 14nu a ejculat in mine.pot ramane insarcinata?
- 3prezevativ rupt, anticonceptionale = sarcina?
- 9o mica problema: oare sunt insarcinata?
- 4Inarziere de 30 zile = sarcina?
- 5desi mi-a venit menstruatia prezint dureri abdominale, de cap, ameteala, stari de voma
- 17imi intarzie ciclul, insa testele au iesit negative
- 3sunt insarcinata sau menstruatia s-a dereglat?
- 3Exista riscul unei sarcini?
- 3mi-e teama ca am ramas insarcinata
- 3sarcina?
- 14insarcinata?
- 12Pot sa fiu insarcinata?
- 0sarcina sau dereglare hormonala?
- 1Menstruatie intarziata
- 0Beta hcg=1.2 mUI/ml
- 4Pot fi insarcinata ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: