Sunt gravida?

Buna! Am si eu o problema. Am avut contact sexual cu prezervativ acum doua saptamani, duminica 26.06.2011 trebuia sa-mi vina menstruatia dar nu mi-a venit nici pana astazi 30.06.2011.Mentionez ca am sanii inflamati (tari si durerosi). Am avut cateva dureri de burta si de cap dar nu foarte intense.Sunt gravida? Va rog frumos dati-mi o opinie.
2 comentarii

daca ai avut contact sexual cu prezervativ de ce ti-e frica?
o sa iti vina cm. daca te doare burta si nu iti vine mai poti sa faci ceva. fierbi niste apa si pui otet in apa. pui apa intr-un lighean si te pui pe deasupra ligheanului. sa se duca vaporii aia inauntru. eu asa mai fac cand ma doare burta dar eu iau anticonceptionale. sper sa iti vina cm.bafta
o sa iti vina cm. daca te doare burta si nu iti vine mai poti sa faci ceva. fierbi niste apa si pui otet in apa. pui apa intr-un lighean si te pui pe deasupra ligheanului. sa se duca vaporii aia inauntru. eu asa mai fac cand ma doare burta dar eu iau anticonceptionale. sper sa iti vina cm.bafta

Fa-ti test de sarcina de la farmacie, ca sa te linistesti.
Sanatate!
Sanatate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am facut sex neprotejat cu prietenul meu si mi-a intarziat mestruatia cu 5 zile
- 5pot ramane insarcinata?
- 4se poate sa fiu insarcinata?
- 0sunt insarcinata daca am sterilet?
- 18Am o mica durere de ovare. Sunt insarcinata?
- 6cate sanse sunt sa fi ramas gravida? acum ma obsedeaza acest gand...
- 8este o posibila sarcina ?
- 19pot fi insarcinata?
- 2pot fi insarcinata?
- 0as putea ramane gravida in situatia asta?
- 3Poate ramane insarcinata?
- 11Sunt insarcinata?
- 2pot sa raman insarcinata daca am chisturi pe ovare?
- 0Risc de sarcina?
- 0sunt insarcinata?
- 0Exista posibilitatea unei sarcini?
- 5oare sunt gravida
- 0E urgent va rog!!!!! Plâng in continuu ca nu stiu daca e posibil o sarcina!!!
- 2Sarcina?
- 2Poate fi o sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: