Menstruatie intarziata..sunt gravida?
Buna ziua !In data de 26 iulie am terminat blisterul de anticonceptionale Desorele, mi-am dorit sa fac o pauza deoarece le iau de 4 ani si nu mi-a mai venit menstruatia iar inainte de a folosi anticonceptionale aveam o menstruatie neregulata, tin sa mentionez ca in data de 27 august am avut o scurgere de 2-3 zile de culoare maronie.Iar acum 2 zile am facut un test de sarcina si mi-a iesit negativ...iar contactul sexual l-am avut protejat.Va rog sa imi raspundeti. si va multumesc!
4 comentarii
Pai daca ai avut contact sexual protejat, nu esti insarcinata, doar daca nu s-a rupt..daca crezi ca nu au fot probleme de gen, nu e cazul sa te ingrijorezi..
As dori parerea unuia dintre medici oare se poate
Nu esti insarcinata, stai linistita caci menstruatia va veni.ai blocat mult timp functia ovarelor, ai rabdare.
buna as vrea sa ma ajutati si pe mn si eu am o problema legata de menstruatie nu iau anticonceptionale nimic si luna trecuta februarie trebuia sa imi vina pe 25 24 intre datele astea si nu mia venit iar pe 28 februarie mia venit dar putin nu abudent cum imi venea normal iar dupa data de 28 si pana acum martie 3 imi vine putin nu abudent dar rosu- maro nu stiu ce se intampla va rog datimi si mie un raspuns multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4cu vreo 5 zile inainte sa imi vina menstruatia am avut primul contact sexual... sunt gravida?
- 3care sunt sansele sa fiu insarcinata?
- 3Sunt nesigura si putin ingrijorata...
- 2oare sunt insarcinata? va rog rasp repede
- 4In dec. nu mi-a venit menstruatia
- 5logest uitat si sex neprotejat.. sunt sanse de sarcina?
- 8insarcinata???-ajutati ma va rog mult de tot
- 40e insarcinata?
- 2pot ramane insarcinata?
- 1sunt însărcinată?
- 4dupa sex neprotejat, m-am gandit sa iau postinor 2
- 1e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 2Branca ursului poate deregla menstruatia?
- 0sunt gravida?
- 5sarcina sau nu?
- 2vine bebe?
- 0in luna ianuarie nu am mai avut menstruatie
- 0Posibil avort spontan?
- 0Menstruatie intarziata 2 saptamani si test de sarcina negativ
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei