Exista riscul unei sarcini?

02-01-2012
pop.alex
Nu este medic/terapeut
pop.alex
Exista posibilitatea ca sperma sa treaca prin chiloti?si sa ajunga in zona vaginului?
3 comentarii
0
02-01-2012, ora 18:57
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu există sarcină fără penetrare.
0
02-01-2012, ora 19:08
pop.alex
Nu este medic/terapeut
pop.alex
Multumesc de raspuns. Iar daca exista sperma in jurul vaginului, aceasta poate sa ajunga in vagin prin intermediul degetului de exemplu?
0
03-01-2012, ora 17:06
pptmaria
Nu este medic/terapeut
pptmaria
buna ziua, in 16 oct am avut un contact sexual, in urma caruia am inceput sa ma simt rau, sa ma simt obosita, sa ma doara stomacul (am gastrita) chiar sa ma ingras cateva kg.desi mi am facut cateva teste de sarcina si toate au iesit negative, iar menstruatia sa imi vina atat in oct cat si in noiembrie, specific ca iau yasmine de 4 ani, ma simt tot rau.e posibila o sarcina???in decembrie am facut si un beta hcg, dar in perioada menstruatiei, are vreun efect asupra rezultatului???eh de vreo saptamana am fel de fel de dureri pe sub burta, sagetaturi in partea dreapta, luna asta nu am luat anticonceptionalele, iar de ginecolog mi e cam frica.va rog sa imi ma ajutai ms.e sau nu vorba de vreo sarcina??/
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •