Scurgeri si probleme cu menstruatia
Buna!
Prietena mea are probleme cu menstruatia...pana acum un an ii venea ciclul regulat..in ziua la care trebuia, insa a avut 1 luna 2 in care a fost stresata rau si dupa acea perioada menstruatia ii intarzie si cate 1 sapt 2...nu ii mai vine regulat...care ar fi problema?
Si mai are si niste scurgeri alb galbui, nu tot timpu, dar in ultimul timp au fost cam abundente..stiti ce e de facut?
Prietena mea are probleme cu menstruatia...pana acum un an ii venea ciclul regulat..in ziua la care trebuia, insa a avut 1 luna 2 in care a fost stresata rau si dupa acea perioada menstruatia ii intarzie si cate 1 sapt 2...nu ii mai vine regulat...care ar fi problema?
Si mai are si niste scurgeri alb galbui, nu tot timpu, dar in ultimul timp au fost cam abundente..stiti ce e de facut?
4 comentarii
Buna ziua,
In cazul prietenei dumneavoastra este necesar un control la medicul ginecolog care poate determina motivul dereglarilor menstruale si natura scurgerii vaginale abundente, pot exista diverse explicatii ale acestor dereglari insa fara un control de specialitate nu va putem da un raspuns cat mai aproape de realitate.
O zi excelenta!
In cazul prietenei dumneavoastra este necesar un control la medicul ginecolog care poate determina motivul dereglarilor menstruale si natura scurgerii vaginale abundente, pot exista diverse explicatii ale acestor dereglari insa fara un control de specialitate nu va putem da un raspuns cat mai aproape de realitate.
O zi excelenta!
Ok. A facut doar un control pentru chisturi! Atat!
buna ziua,
As dori un raspuns daca se poate.
Am 52 ani si pina acum am avut ciclu aproximativ regulat la 24 zile., uneori 26 uneori 22 zile. Acum am o problema. Am avut ultima menst. pe data de 24 februarie si s-a incheiat pe 2 martie. Dar pe 4 Martie am evut din nou scurgeri nu foarte abundente. Deci continu putin cite putin, culoarea rosu mai inchis. De pe 8 martie a inceput mai abundent iar astazi a fost si mai abundent. As vrea sa specific ca nu a fost mai mult decit in perioada de cilcu, dar faptul ca a venit la 2 zile dupa terminare m-a pus pe ginduri..In luna ianuarie am fost la ginecolog pentru un control de rutin, si nu am avut probleme nici macar minore.Am facut testul Papa-Nicolau si totul a fost OK. acm nu stiu ce sa fac? sa merg din nou la consult? SAU sa astept sa vad ce se intimpla? as vrea sa mentionez ca nu am chisturi, doar un uter mare si fibromatos.Oare o fi inceput de menopauza?
iN SPERANTA UNUI RASPUNS VA MULTUMESC.
As dori un raspuns daca se poate.
Am 52 ani si pina acum am avut ciclu aproximativ regulat la 24 zile., uneori 26 uneori 22 zile. Acum am o problema. Am avut ultima menst. pe data de 24 februarie si s-a incheiat pe 2 martie. Dar pe 4 Martie am evut din nou scurgeri nu foarte abundente. Deci continu putin cite putin, culoarea rosu mai inchis. De pe 8 martie a inceput mai abundent iar astazi a fost si mai abundent. As vrea sa specific ca nu a fost mai mult decit in perioada de cilcu, dar faptul ca a venit la 2 zile dupa terminare m-a pus pe ginduri..In luna ianuarie am fost la ginecolog pentru un control de rutin, si nu am avut probleme nici macar minore.Am facut testul Papa-Nicolau si totul a fost OK. acm nu stiu ce sa fac? sa merg din nou la consult? SAU sa astept sa vad ce se intimpla? as vrea sa mentionez ca nu am chisturi, doar un uter mare si fibromatos.Oare o fi inceput de menopauza?
iN SPERANTA UNUI RASPUNS VA MULTUMESC.
buna ziua. am si eu o problema cu menstruatia. am nascut acum sase luni, iar la patru luni de la nastere mi-a venit menstruatia dar foarte putin, si dupa prima zi sa oprit, urmatoarea luna mi-a venit la fel numai ca o zi aveam cate un pic 2-3 zile nu si apoi iar, si tot asa toata luna, vreau sa precizez ca consum anticonceptionale cerazette, sa fie de la ele? as vrea o parere, va rog frumos...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5problema mare pls ajutor.. prietenei ii intarzie ciclu sau a ramas?
- 6ciclul menstrual... nu mi-a venit o luna
- 4este o problema sau nu?
- 4scurgeri maronii
- 12Scurgere alba care a revenit
- 7Sunt insarcinata si de ceva timp o scurgere branzoasa insuportabila
- 5Simptome ciudate: ameteli, greata, dureri de cap, ovare si spate + menstruatie intarziata
- 2Intirziere la mestruatie
- 215 zile de intarzire!!! Oare s-a produs minunea?
- 2intarzierea menstruatiei dupa anticonceptionale si dupa un tratament homeopat
- 0URGENT scurgere urat mirositoare
- 8Menstruatie întârziată..de ce?
- 7deja in ziua 35 si menstruatia ezita sa apara
- 3Ajutati-ma va rog ! menstruatia mea intarzie de 8 zile
- 1Menstruatie intarziata
- 2Lipsa menstruatiei, interpretare test sarcina, simptome.
- 0Menstruatie
- 0Întârzierea menstruației
- 2Bună seara, menstruația mă ține de o săptămâna și jumătate
- 2Sunt gravidă?
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: