Insarcinata sau nu?

Buna in urma cu 6 zile am facut sex cu iubitul meu, am facut sex protejat, el a ejaculat in prezervativ, acel prezervativ lam schimbat dar cel de al 2 lea sa rupt vreau sa mentionez ca in acela nu a ejaculat si a intrat in mine de 2-3 ori dupa 9 ore am luat postinor. pot sa raman insarcinata?
10 comentarii

Daca tot v-ati apucat de facut amor, fiti mai responsabili. Chiar daca sunteti tineri, luati in serios astfel de lucruri. Daca este sau nu o sarcina, veti descoperi in perioada urmatoare. Mare grija pe viitor!

Nu ai ramas insarcinata, stai linistita!

Si daca nu a luat postinor, ii posibil sa ramana ? multumesc.

Sunt sanse foarte, foarte mici..a avut prezervativ, chiar daca s-a rupt.. si e sigura ca partenerul nu a ejaculat.

Cu conditia sa se fi spalat inainte sa puna cel de-al doilea prezervativ...Dar, oricum, noroc ca a luat pastila.

Buna ziua sunt aproape 3 saptamani de la contact si nu mia venit inca menstruatia...nu am nici o simtoma de sarcina ba chiar am slabit..sunt foarte ingrijorata este posibil sa nu fi fost sanse de sarcina si sa fi luat pastila degeaba?

mia venit menstruatia si am facut 2 teste care au iesit negative.de atunci am mancat foarte putin si am slabit mai sunt sanse de sarcina ?

Buna seara,
Am facut sex neprotejat pe data de 28 iulie. Pe 5 august si pe 2 sau 3 septembrie mi-a venit ciclul.
Pe la mijlocul lunii august am avut o stare mai ciudata. Aveam ameteli, o oarecare stare de rau si imi transpira foarte rau capul.
Saptamana aceasta m-au durut sanii si mi se par mariti, de asemenea am abdomenul marit. De altfel m-am si ingrasat cca 3 kg.
Am facut pana acum 4 teste de sarcina ( barza si sure check). Ultimele trei teste pe care le-am facut au fost in perioada 12-23 septembrie. Toate cele 4 teste au iesit negativ.
Pe 27 septembrie mi-a venit ciclul, dar sub o "forma" mai ciudata, dealtfel s-a si terminat sambata. De obicei dura 6-7 zile de la prima pana la ultima sangerare. De ce mi s-a parut ciudat?!. Pe 27 au aparut primele semne (picaturi) A doua zi, cand de obicei era abundent a fost extrem de scazut. Joi si vineri a fost "normal" iar sambata aproape ca a disparut.
Pe 2 octombrie am mai facut un test barza si un SureCheck (barza - pe la ora 2 noaptea, iar celelalt dimineata la 7) - au iesit negative.
Teoretic, daca este sarcina ar trebui sa fie saptamana 8-9. Este posibil ca testele sa nu o depisteze, chiar daca este oarecum avansata? Am citit ca au fost persoane carora le-a dat rezultat pozitiv in saptamana 7.
Este posibil sa fiu insarcinata chiar daca am avut atatea teste negative sau sa fie o dereglare hormonala care mi-a provocat acele stari de rau?
Multumesc!
Am facut sex neprotejat pe data de 28 iulie. Pe 5 august si pe 2 sau 3 septembrie mi-a venit ciclul.
Pe la mijlocul lunii august am avut o stare mai ciudata. Aveam ameteli, o oarecare stare de rau si imi transpira foarte rau capul.
Saptamana aceasta m-au durut sanii si mi se par mariti, de asemenea am abdomenul marit. De altfel m-am si ingrasat cca 3 kg.
Am facut pana acum 4 teste de sarcina ( barza si sure check). Ultimele trei teste pe care le-am facut au fost in perioada 12-23 septembrie. Toate cele 4 teste au iesit negativ.
Pe 27 septembrie mi-a venit ciclul, dar sub o "forma" mai ciudata, dealtfel s-a si terminat sambata. De obicei dura 6-7 zile de la prima pana la ultima sangerare. De ce mi s-a parut ciudat?!. Pe 27 au aparut primele semne (picaturi) A doua zi, cand de obicei era abundent a fost extrem de scazut. Joi si vineri a fost "normal" iar sambata aproape ca a disparut.
Pe 2 octombrie am mai facut un test barza si un SureCheck (barza - pe la ora 2 noaptea, iar celelalt dimineata la 7) - au iesit negative.
Teoretic, daca este sarcina ar trebui sa fie saptamana 8-9. Este posibil ca testele sa nu o depisteze, chiar daca este oarecum avansata? Am citit ca au fost persoane carora le-a dat rezultat pozitiv in saptamana 7.
Este posibil sa fiu insarcinata chiar daca am avut atatea teste negative sau sa fie o dereglare hormonala care mi-a provocat acele stari de rau?
Multumesc!

Stai linistita ca nu esti insarcinata, Este posibil sa ai o oarecare problema idaca menstruatia nu ti se pare sa fie "normala" in conceptia normalitatii organismului tau. Daca micile anormalitati persista, e bine sa te duci la medic intrucat problemele de natura femeiasca se agraveaza de la o luna la alta. Un lucru e cert, insarcinata nu esti, mai ales ca ovulatia se produce cu 14 zile inaintea menstrei, practic in momentul contactului neprotejat nu erai in perioada fertila.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 373postinor2
- 7Am luat postinor, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 5postinor 2 de doua ori in aceeasi luna?
- 15sex fara prezervativ
- 2sunt insarcinata sau nu?
- 3buna ziua
- 0sunt insarcinata?
- 4oare sunt insarcinata?
- 5pot sa raman?
- 5poti sa ramai gravida in ultima zi de menstruatie?
- 3sunt insarcinata?
- 7semn de sarcina?
- 11oare sunt insarcinata?
- 6sex neprotejat. ejacuare afara
- 0Prietena mea e posibil sa fi ramas insarcinata? Ajutor, va rog!
- 12Însărcinată sau nu?!
- 1Pot rămâne însărcinată?
- 1Pot ramane insarcinata fiind virgina?
- 1Îngrijorare în legătură cu peeting
- 3Sunt stresata: un ginecolog isi da seama ca esti insarcinata?
Mai multe informații despre: Prezervativul sunt insarcinata? postinor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: