Zoloft
La mine starile sunt mult mai rele. Am întrerupt zoloftul de o saptamana si de 3 zile iau rispolept 4 ml. Inainte ma simțeam mai mereu obosit dar asta nu mă impiedica sa ies din casa, acum abia daca pot să mă mai ridic din pat. Mi e somn mereu si mi è greu până si sa scriu mesajul asta. Ce ar trebui sa fac @clarap ? Stările astea se datorează rispoleptului ? Ar fi bine sa incerc cu Seroxat ?
tulburare psihotica acuta fara simptome de schizofrenie si depresie
Daca ai avut tulburare psihotica acuta, ar fi trebuit sa urmezi tratamentul cu Rispolept minim un an sau pina iti zice medicul psihiatru sa il opresti. Cand vede docotorul ca reactionezi bine te trece pe injectia depozit cu Rispolept care e foarte buna.
Daca tu iei seroxat simpu sau alt antidepresiv simplu, risti sa ti se intoarca episodul psihotic.
Parerea mea e sa mergi pe reteta doctorului de la externare si dupa o luna sa te intorci la el sa iti reduca Rispoleptul. E normala starea de somnolenta la inceputul tratamentului si pe doza asta.
Daca tu iei seroxat simpu sau alt antidepresiv simplu, risti sa ti se intoarca episodul psihotic.
Parerea mea e sa mergi pe reteta doctorului de la externare si dupa o luna sa te intorci la el sa iti reduca Rispoleptul. E normala starea de somnolenta la inceputul tratamentului si pe doza asta.
Salutare si "La multi ani cu sanatate!!!!"
Ce mai faceti? Cum mai sunteti? Eu am avut 3 zile 28-31.12.2018 foarte bune.am zis ca mi-am revenit complet. Am fost fresh din toate punctele de vedere...insa dupa noaptea de Revelion, m-am pus in pat la 4 dimineata intrucat am avut invitati, si m-am trezit la 10... Cand m-am trezit mi-a fost fff rau...cred ca am facut un atac de panica ( am crezut ca ma sfarsesc: palpitatii, stare de lesin, m-am albit toata)...Mi-a dat sotul o fiola de calciu si am inceput sa imi revin cat de cat... Pe 31 am lucat pana la orele 17:00 si dupa ce am ajuns acasa am baut 3 cafele ca sa rezist in noaptea de Revelion. De atunci sunt iar molesita, adormita, ma trezesc dimineata cu palpitatii, stare de agitatie... nu imi vine sa cred cum sunt din nou... Ma simt atat de obosita incat cred ca o sa adorm pe mine.si mai sunt si la munca. PE 1 am reusit sa mai dorm 1 ora pe zi iar ieri am avut musafiri toata ziua si nu m-am odihnit deloc. Voi ce ati mai facut? Cum v-ati mai simtit?
Ce mai faceti? Cum mai sunteti? Eu am avut 3 zile 28-31.12.2018 foarte bune.am zis ca mi-am revenit complet. Am fost fresh din toate punctele de vedere...insa dupa noaptea de Revelion, m-am pus in pat la 4 dimineata intrucat am avut invitati, si m-am trezit la 10... Cand m-am trezit mi-a fost fff rau...cred ca am facut un atac de panica ( am crezut ca ma sfarsesc: palpitatii, stare de lesin, m-am albit toata)...Mi-a dat sotul o fiola de calciu si am inceput sa imi revin cat de cat... Pe 31 am lucat pana la orele 17:00 si dupa ce am ajuns acasa am baut 3 cafele ca sa rezist in noaptea de Revelion. De atunci sunt iar molesita, adormita, ma trezesc dimineata cu palpitatii, stare de agitatie... nu imi vine sa cred cum sunt din nou... Ma simt atat de obosita incat cred ca o sa adorm pe mine.si mai sunt si la munca. PE 1 am reusit sa mai dorm 1 ora pe zi iar ieri am avut musafiri toata ziua si nu m-am odihnit deloc. Voi ce ati mai facut? Cum v-ati mai simtit?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2medicamentele contra anxietatii si menstra!!!
- 9Conceptie copil tratament antidepresiv
- 2Intrebare Anxiar
- 0Schimbare loc de munca
- 5Tulburare discordanta
- 1Intrebare despre tratament contra depresiei
- 7Reducere doza Cipralex - in vederea incetarii tratamentului
- 0Ma puteți ajuta - Am luat pastile de la psihiatrie si nu mi se mai scoala penisul
- 5Care e diferenta intre risperidona si paliperidona?
- 5Tratamentul si probleme dentare
- 1Combinatie medicaminte
- 3Tratament Rispolept- Reactii adverse
- 37Ajutati-ma, am tulburare de panica generalizata si depresie. Sunt gravida in 7 saptamani
- 9Olanzapina Urgent!!
- 42Schizofrenie paranoida
- 8Tulburare depresivă recurenta
- 4Criza olanzapina
- 5Vreau pareri despre Venlafaxinum, Alprazolamum si Gabapentinum.
- 4Tratament Sertalina/Solian cu spirulina
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: