Rispolept Consta sau xeplion?
Care ar fi diferențele dintre cele 2 și care injecție ar fi teoretic mai buna?Fac Rispolept Consta, mi-e bine cu el pe simptomele pozitive ale schizofrenie dar pe simptomele negative nu prea da randament.Imi dă și probleme de concentrare și lentoare mentala-fizica.Dar nu mai am delir de urmărire.
Ce ar fi de facut?Ar fi mai bine cu paliperidona?(Xeplion)decât cu Rispolept?Medicul mi-a zis că nu crede că deocamdată m-ar ajuta insa eu nu știu ce să zic..
Ce ar fi de facut?Ar fi mai bine cu paliperidona?(Xeplion)decât cu Rispolept?Medicul mi-a zis că nu crede că deocamdată m-ar ajuta insa eu nu știu ce să zic..
1 comentarii
E important să țineți cont de indicațiile medicului dumneavoastră, pentru că e singurul în măsură să schimbe tratamentul sau să umble la doze. Fiecare persoană reacționează altfel la tratament.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 80Neuroliptice si efectele adverse necunoscute ce apar si dispar
- 2Help! Cipralex seara sau dimineata?
- 4Intrerupere tratament Cipralex
- 4Sunt depakote și Orfril aceeași chestie?
- 10Anxietate, atacuri de panica, depresie
- 5efecte adv coaxil
- 7Efect advers sedare mare Seroquel
- 3Ajutorrrt
- 1De ce psihiatria nu prea mai face progrese?E o ruleta ruseasca acum.Of-ul meu.
- 2Problema, Ajutor. Prezint probleme de concentrare și atenție, orientare în spațiu
- 3Probleme dupa marirea dozei
- 4Medicamentele generice sunt la fel de bune precum medicamentele originale?
- 9Se poate lua Cebrium in continuu?
- 37Ajutati-ma, am tulburare de panica generalizata si depresie. Sunt gravida in 7 saptamani
- 3Gura uscata
- 0Anxietate si atac de panica
- 2Renunțare tratament
- 11Constipație cronica de la medicamente - Sunt disperată!
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: