Rispolept Consta da insomnie?
Mai e cineva care face Rispolept Consta si nu poate sa doarma?
Din ce stiti da insomnie aceasta injectie?Eu nu pot sa adorm pana pe la 4:30, adorm spre dimineata si e foarte neplacut si stresant.Am vazut ca pe prospect scrie si insomnie..
Ce as putea face in acest caz?
La injectie nu as vrea sa renunt ca parca e mai bine cu injectia decat cu pastilele.
Din ce stiti da insomnie aceasta injectie?Eu nu pot sa adorm pana pe la 4:30, adorm spre dimineata si e foarte neplacut si stresant.Am vazut ca pe prospect scrie si insomnie..
Ce as putea face in acest caz?
La injectie nu as vrea sa renunt ca parca e mai bine cu injectia decat cu pastilele.
3 comentarii
Nu cred ca Rispoleptul Consta va poate produce insomnii.In perioada in care a-ti luat comprimate se intampla acelasi lucru?Ce alte medicamente mai luati?
Nu se intampla.Mai iau escitalopram(Cipralex) si Anxiar
Se pare ca nici noaptea trecuta nu a-ti dormit(dupa ora postarii.)Sub nici o forma nu trebuie sa renuntati la Consta daca va simtiti bine, poate ar trebui sa luati ceva seara pentru somn.Pentru recomandarea unui medicament pentru somn ar trebui sa luati legatura cu psihiatrul care va are in urmarire si la care mergeti in fiecare luna pentru reteta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 191psihoza discordanta: olanzapina apoi clozapina (isi face efectul doar 6 ore)
- 130TONOTIL-N
- 6Anxietate, atacuri de panica - Schimbarea antidepresivului.
- 2Amitripilina si xanax
- 3coşmaruri profunde de la tratament
- 1Xanax - Reactii adverse
- 3Tratament pentru anxietate necorespunzator sau efecte adverse?!?!
- 5Piracetam+medicatie psihotropa?
- 6Fata amortita si tratament olanzapina...
- 2De la tratament?
- 6Intrebare arketis in sarcina
- 1Trevicta+Leponex??
- 6Intrebare legata de medicamente
- 3Rivotril, mirzaten si sanval
- 4Elontril dimineața /olanzapina 5 mg + carbamazepina seara la somn.Merg împreuna ?
- 5Este normal sa iau atatea medicamente??
- 10Schizofrenie
- 2Ciclu neregulat sau nu vine deloc
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: