Rispolept Consta da insomnie?

07-02-2017
Vernus
Nu este medic/terapeut
Vernus
Mai e cineva care face Rispolept Consta si nu poate sa doarma?
Din ce stiti da insomnie aceasta injectie?Eu nu pot sa adorm pana pe la 4:30, adorm spre dimineata si e foarte neplacut si stresant.Am vazut ca pe prospect scrie si insomnie..
Ce as putea face in acest caz?
La injectie nu as vrea sa renunt ca parca e mai bine cu injectia decat cu pastilele.
3 comentarii
1
10-02-2017, ora 20:38
Dr. Ungureanu Elena
Psihiatrie, Iasi
Dr. Ungureanu Elena
Nu cred ca Rispoleptul Consta va poate produce insomnii.In perioada in care a-ti luat comprimate se intampla acelasi lucru?Ce alte medicamente mai luati?
1
13-02-2017, ora 00:40
Vernus
Nu este medic/terapeut
Vernus
Nu se intampla.Mai iau escitalopram(Cipralex) si Anxiar
1
13-02-2017, ora 12:05
Dr. Ungureanu Elena
Psihiatrie, Iasi
Dr. Ungureanu Elena
Se pare ca nici noaptea trecuta nu a-ti dormit(dupa ora postarii.)Sub nici o forma nu trebuie sa renuntati la Consta daca va simtiti bine, poate ar trebui sa luati ceva seara pentru somn.Pentru recomandarea unui medicament pentru somn ar trebui sa luati legatura cu psihiatrul care va are in urmarire si la care mergeti in fiecare luna pentru reteta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: