Prozac. Anafranil.

20-03-2019
netsky1984
Nu este medic/terapeut
netsky1984
Buna seara.Sufar de schizofrenie + fobie sociala.Proasta combinatie.Acum ma supara mai tare fobia sociala.Am auzit de la un psiholog de prozac si anafranil.Dupa ce am probat o gama extrem de larga de tratamente si combinatii de pastile as incerca si cu acestea.Ce parere aveti de utilitatea acestora in fobia sociala?Va multumesc!!
2 comentarii
0
21-03-2019, ora 10:08
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Tratamentul îl stabilește numai medicul care te are în evidență.Nu schimbi tu în funcție de ce face bine la unul și la altul, pentru că fiecare organism reacționează diferit și poți să-ți faci mai mult rău decât bine.
0
21-03-2019, ora 12:04
netsky1984
Nu este medic/terapeut
netsky1984
Buna ziua!Stiu ca medicul alege tratamentul.Eu intrebam cat este de bun prozacul sau anafranilul in fobie sociala.Eu am incercat diazapam, escitalopram, rivotril, anxiar, spitomin, zoloft, seroxat etc( pe langa antipsihoticele pe care le am luat si inca le mai iau) dar fara prea mare efect benefic in ce priveste anxietatea de care sufar.Vroiam sa stiu ce parere au cei care au folosit prozac sau anafranil despre utilitatea lui in anxietate.Stiu ca nu la orice persoane o pastila da acelasi randament dar vroiam sa mi fac o parere despre aceste pastile.Am obosit sa sufar de aceasta boala de 12 ani.Inca mai caut tratamentul potrivit pentru mine.Va multumesc!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: