Recomandari pastile pentru anxietate sociala
Buna seara!
Am 22 de ani, sex masculin si sufar de anexietate sociala dar totusi nu sunt intr-o situatie grava. Mai grav este atunci cand abordez o fata deoarece parca ma panichez si nu mai stiu ce sa-i spun dupa ce facem cunostinta. Inainte era mult mai grav dar totusi am mai reusit sa mai sparg din 'gheata'. Pot sa socializez lejer cu o persoana cu peste 5-10 ani mai mare decat mine indiferent de sex. Nu sufar absolut deloc daca sunt obligat sa socializez cu o persoana din aceasta categorie, daca am un interes personal, de munca, etc. Uneori ma uimesc si pe mine cu cat de sigur pot sa fiu pe mine chiar daca sunt respins sau nu de acestia si raman totusi cu zambetul pe buze.
Intr-un club/pub nu sufar deloc doar daca consum bauturi alcoolice mult peste recomandat, pot sa vb cu oricine, oricat si despre orice subiect si sunt extraordinar de sigur pe mine. De multe ori mi-am uimit prietenii cum am abordat perfect o fata cand eram turmentat. Tocmai din acest motiv si consum bauturi alcoolice.
Mai am unele perioade cand am un chef de viata de as lua in brate pe oricine si as putea sa abordez cat de cat mai usor o fata care imi place, dar foarte rar.
Nu doresc sa devin dependent de un medicament pentru anexietate sociala ci doar sa INCERC (de proba, pt o zi, sa vad cum este) unul care sa nu aiba efecte secundare periculoase.
Astept recomandarile voastre.
Multumesc anticipat!
Am 22 de ani, sex masculin si sufar de anexietate sociala dar totusi nu sunt intr-o situatie grava. Mai grav este atunci cand abordez o fata deoarece parca ma panichez si nu mai stiu ce sa-i spun dupa ce facem cunostinta. Inainte era mult mai grav dar totusi am mai reusit sa mai sparg din 'gheata'. Pot sa socializez lejer cu o persoana cu peste 5-10 ani mai mare decat mine indiferent de sex. Nu sufar absolut deloc daca sunt obligat sa socializez cu o persoana din aceasta categorie, daca am un interes personal, de munca, etc. Uneori ma uimesc si pe mine cu cat de sigur pot sa fiu pe mine chiar daca sunt respins sau nu de acestia si raman totusi cu zambetul pe buze.
Intr-un club/pub nu sufar deloc doar daca consum bauturi alcoolice mult peste recomandat, pot sa vb cu oricine, oricat si despre orice subiect si sunt extraordinar de sigur pe mine. De multe ori mi-am uimit prietenii cum am abordat perfect o fata cand eram turmentat. Tocmai din acest motiv si consum bauturi alcoolice.
Mai am unele perioade cand am un chef de viata de as lua in brate pe oricine si as putea sa abordez cat de cat mai usor o fata care imi place, dar foarte rar.
Nu doresc sa devin dependent de un medicament pentru anexietate sociala ci doar sa INCERC (de proba, pt o zi, sa vad cum este) unul care sa nu aiba efecte secundare periculoase.
Astept recomandarile voastre.
Multumesc anticipat!
5 comentarii
Tie nu-ti trebuie pastile ci exercitiu! Si lasa alcoolul ca apoi fug fetele de tine!
Si totusi insist sa incerc niste pastile, astept recomandari pentru ceva mai low.
Hei...pastilele te vor inhiba mai tare, dupa ce vei inceta sa le iei. De ce vrei sa iti pacalesti psihicul? Du-te la sala, fa-ti o freza noua, petrece mult timp in aer liber si bucura-te de viata, esti tanar.
Bautura, sincer nu te va ajuta, dimpotriva, noi femeile suntem scarbite de barbatii care obisnuiesc sa bea. Nu te lasa pacalit de aparante.
Si mai e ceva, poate nu ai intalnit persoana potrivita langa care sa te simti liber si relaxat, ai rabdare!
Bautura, sincer nu te va ajuta, dimpotriva, noi femeile suntem scarbite de barbatii care obisnuiesc sa bea. Nu te lasa pacalit de aparante.
Si mai e ceva, poate nu ai intalnit persoana potrivita langa care sa te simti liber si relaxat, ai rabdare!
Observ ca a trecut destul timp de la ultima postare.
Curiozitate: cum merg lucrurile? S-a schimbat ceva?
Curiozitate: cum merg lucrurile? S-a schimbat ceva?
Inca ceva: ai incercat si psihoterapia?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 66tulburare afectiva bipolara V (tratament nemedicamentos)
- 26A luat cineva Seroquel XR 300?
- 16anxietate sociala si medicamente
- 2Amitripilina si xanax
- 7In cat timp isi fac efectul antidepresivele?
- 5Depresie și anxietate-tratamente clasice și naturiste
- 2intreruperea tratamentului pshiatrie
- 5Depakine Chrono 300mg
- 3magneziu si medicatia psihotropa?
- 1Grimodin 300 mg pentru depresie?
- 20Va rog sa ma ajutati !! Am luat venlafaxina 11 ani pt depresie, doresc să raman însărcinată
- 1Preparat alimentar.Pot/am voie sa-l iau?
- 4Rispolept Consta sau Xeplion?+Alte probleme
- 4Depresie si insomnie
- 4Xeplion Paliperidonă împreună cu alcool și droguri???
- 5Care i boala mea ? Sensibilitatea ?
- 42Schizofrenie paranoida
- 5Este normal sa iau atatea medicamente??
- 0Schema de tratament
Mai multe informații despre: anxietatea sociala medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: