Recomandari pastile pentru anxietate sociala

07-05-2012
Anonimat12
Nu este medic/terapeut
Anonimat12
Buna seara!

Am 22 de ani, sex masculin si sufar de anexietate sociala dar totusi nu sunt intr-o situatie grava. Mai grav este atunci cand abordez o fata deoarece parca ma panichez si nu mai stiu ce sa-i spun dupa ce facem cunostinta. Inainte era mult mai grav dar totusi am mai reusit sa mai sparg din 'gheata'. Pot sa socializez lejer cu o persoana cu peste 5-10 ani mai mare decat mine indiferent de sex. Nu sufar absolut deloc daca sunt obligat sa socializez cu o persoana din aceasta categorie, daca am un interes personal, de munca, etc. Uneori ma uimesc si pe mine cu cat de sigur pot sa fiu pe mine chiar daca sunt respins sau nu de acestia si raman totusi cu zambetul pe buze.
Intr-un club/pub nu sufar deloc doar daca consum bauturi alcoolice mult peste recomandat, pot sa vb cu oricine, oricat si despre orice subiect si sunt extraordinar de sigur pe mine. De multe ori mi-am uimit prietenii cum am abordat perfect o fata cand eram turmentat. Tocmai din acest motiv si consum bauturi alcoolice.
Mai am unele perioade cand am un chef de viata de as lua in brate pe oricine si as putea sa abordez cat de cat mai usor o fata care imi place, dar foarte rar.
Nu doresc sa devin dependent de un medicament pentru anexietate sociala ci doar sa INCERC (de proba, pt o zi, sa vad cum este) unul care sa nu aiba efecte secundare periculoase.

Astept recomandarile voastre.

Multumesc anticipat!
5 comentarii
0
07-05-2012, ora 22:02
danacatalina
Nu este medic/terapeut
danacatalina
Tie nu-ti trebuie pastile ci exercitiu! Si lasa alcoolul ca apoi fug fetele de tine!
0
08-05-2012, ora 00:45
Anonimat12
Nu este medic/terapeut
Anonimat12
Si totusi insist sa incerc niste pastile, astept recomandari pentru ceva mai low.
0
08-05-2012, ora 15:32
louferygo
Nu este medic/terapeut
louferygo
Hei...pastilele te vor inhiba mai tare, dupa ce vei inceta sa le iei. De ce vrei sa iti pacalesti psihicul? Du-te la sala, fa-ti o freza noua, petrece mult timp in aer liber si bucura-te de viata, esti tanar.
Bautura, sincer nu te va ajuta, dimpotriva, noi femeile suntem scarbite de barbatii care obisnuiesc sa bea. Nu te lasa pacalit de aparante.
Si mai e ceva, poate nu ai intalnit persoana potrivita langa care sa te simti liber si relaxat, ai rabdare!
0
26-03-2014, ora 22:02
Psiholog Ana Cristina Badita
Psihologie, Sibiu
Observ ca a trecut destul timp de la ultima postare.
Curiozitate: cum merg lucrurile? S-a schimbat ceva?
0
26-03-2014, ora 22:04
Psihologie, Sibiu
Inca ceva: ai incercat si psihoterapia?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul