slabeste foarte tare
Buna ziua, va scriu in numele tatalui meu, care are 62 ani si are o problema de sanatate la care nu gaseste raspuns. Anul trecut in februarie a fost internat la Fundeni pentru analize amanuntite, intrucat el are probleme cu inima si nici nu se simtea prea bine. In spital i-a facut printre alte analize si glicemia fortata(cam asa ceva) pentru a depista daca are diabet. A reiesit ca are diabet, (desi de atunci si-a refacut de cateva ori analiza sangelui si i-a iesit mereu in limite normale) si i-a fost prescris un regim foarte sever. Tatal meu a tinut acest regim timp de 3-4 luni, dar slabind foarte mult a inceput sa manance normal(fara grasimi), dar cu foarte putina sare. Insa, el nu-si mai revine la greutatea pe care o avea cand s-a internat anul trecut in spital si nici nu poate sa se mentina la o anumita greutate;slabeste intruna.De anul trecut din februarie si pana acum a slabit 16 kg. Problema e ca nici nu se simte bine. Ameteste, se simte fara vlaga.De mancat manca bine, nu se plange de inapetenta. Nu-l doare nimic. A fost pe la diversi medici, dar nici unul nu a putut sa spuna nimic. Toti au zis ca e sanatos, ca nu e bolnav. Tot anul trecut a fost diagnosticat cu adenom de prostata si de atunci ia zilnic tratament(nu l-a intrerupt nici acum). Va scriu si ce medicamente i-au fost prescrise si, bineinteles, le ia(pentru tensiune, inima, trigliceride si adenom de prostata): Prestarium, Aspenter, Panangin, Sotalol, Contiflo, Lypantin. Va rog foarte mult sa ne ajutati cu un sfat. Ce ar putea avea?Multumesc!
3 comentarii
0
03-07-2009, ora 18:09
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Buna ziua,
Nu va pot ajuta decat recomandandu-v-o pe doamna doctor internist Tiganisteanu Constanta; un medic minune care mai mult ca sigur va poate ajuta. Sunati-o la nr. 0751. 030.553 sau 021/313.05.70 si rugati-o sa va ajute. Un medic ca dansa gasiti foarte rar - 1 la 2, 5 miliarde, si NU glumesc deloc!
Va doresc tot binele din lume, Dumnezeu sa va binecuvanteze familia! ;)
Nu va pot ajuta decat recomandandu-v-o pe doamna doctor internist Tiganisteanu Constanta; un medic minune care mai mult ca sigur va poate ajuta. Sunati-o la nr. 0751. 030.553 sau 021/313.05.70 si rugati-o sa va ajute. Un medic ca dansa gasiti foarte rar - 1 la 2, 5 miliarde, si NU glumesc deloc!
Va doresc tot binele din lume, Dumnezeu sa va binecuvanteze familia! ;)
Multumesc pentru sfat. Cine este aceasta dna doctor? La ce spital poate fi gasita? Nu am gasit nimic despre dansa, decat raspunsul dvs., dat diferitelor persoane...din care reiese ca dansa trateaza orice...Sunt putin suspicioasa, credeti ca imi puteti da mai multe detalii despre aceasta dna doctor???Multumesc!
0
06-07-2009, ora 15:43
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Va rog sa o sunati si vi se vor da toate detaliile de rigoare. Nu mai fiti suspicioasa pt ca suspiciozitatea nu atrage nimic bun dupa ea. Nu va luati dupa ce va spune minte, consultati-va inima si...
Dna doctor nu trateaza orice, isi da silinta sa trateze, numai DUMNEZEU trateaza orice.
Multa sanatate!
Dna doctor nu trateaza orice, isi da silinta sa trateze, numai DUMNEZEU trateaza orice.
Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12obezitate - pastila de slabit?
- 2dieta personalizata
- 1retete pentru slabit
- 18asa am slabit 30 kg
- 21de doua luni ma simt rau (greata, dureri de cap, slabit 10 kg, oboseala)
- 5va rog sa-mi recomandati un mod de a slabi, un regim
- 14Ajutorrr!!!!! cum sa slabesc in cat mai scurt timp?
- 4o dieta pentru a slabii usor
- 5regim alimentar cu alimentatie obisnuita
- 3vreau sa dau jos cel putin 10 kg
- 2ceaiul verde si slabirea
- 7formatiune chistica pineala... probleme in urma mai multor diete
- 60Operatii de slabit
- 17vreau sa slabesc
- 0Ceaiul verde... beneficii si riscuri
- 3vreau sa slabesc
- 5Nu pot sa slabesc.
- 1fara zahar
- 4vreau sa slabesc sa fiu sanatoasa