Canal ramas gol dupa extractie masea
Dupa extractia unei masele din partea de sus a maxilarului, canalul ramas nu s-a umplut cu cheagul de sange care se formeaza in urma unei asemenea interventii.
Am fost din nou in cabinetul stomatologului care mi-a umplut canalul cu un material maroniu, ce semana cu niste fire.
Deoarece dupa umplerea canalui am fost nevoita sa tin un pansament in acel loc, nu am mai avut cum sa il intreb pe medicul dentist ce urmeaza sa se intample cu locul in care a fost maseaua.
Intrebarea mea este ce se va intampla cu acel material introdus in alveola; se va forma tesutul gingival in jurul lui ca in cazul cheagului de sange? Precautiile sunt aceleasi ca dupa extractie?
Am fost din nou in cabinetul stomatologului care mi-a umplut canalul cu un material maroniu, ce semana cu niste fire.
Deoarece dupa umplerea canalui am fost nevoita sa tin un pansament in acel loc, nu am mai avut cum sa il intreb pe medicul dentist ce urmeaza sa se intample cu locul in care a fost maseaua.
Intrebarea mea este ce se va intampla cu acel material introdus in alveola; se va forma tesutul gingival in jurul lui ca in cazul cheagului de sange? Precautiile sunt aceleasi ca dupa extractie?
2 comentarii
Buna ziua,
In alveola o sa se formeze os inpreuna cu tesut gingival de acoperire. Procesul de formare a osului dureaza aprox. 6 luni. Din pacate nu imi pot da seama ce anume aveti pus in alveola dentara dar cel mai probabil, daca medicul dumneavoastra nu a facut o noua programare pt aceasta situatie, supstanta respectiva se resoarbe.
In alveola o sa se formeze os inpreuna cu tesut gingival de acoperire. Procesul de formare a osului dureaza aprox. 6 luni. Din pacate nu imi pot da seama ce anume aveti pus in alveola dentara dar cel mai probabil, daca medicul dumneavoastra nu a facut o noua programare pt aceasta situatie, supstanta respectiva se resoarbe.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12infectie la radacina dintelui
- 3extractie cu umflatura
- 1scoaterea maselelor de minte !!
- 3extractie masea
- 5Tinnitus dupa extractie molari
- 5AVC in 2oo8 pe fond de fibrilatie artiala... extractie dentara?
- 3infectie dupa extractie?
- 1Extractie masea
- 6Care este maseaua de minte?
- 1probleme cu dinti
- 1la cât timp de la extracţie se poate efectua un detartraj cu ultrasunete?
- 5cand se poate face implantul?
- 4Operatie pentru extractia maselei de minte
- 2masea
- 2Extractie masea
- 3Extractii masele
- 2Extracție dinte
- 3Extracție
- 1Anestezia in sarcina
- 1Exctractie dentara
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: