Spatiu sub coroana dentara cimentata provizoriu
Buna seara,
Am observat un spatiu destul de mare(pot introduce o periuta interdentara medie) sub una dintre coroanele dentare fixate pe implant. Cimentarea e provizorie si coroanele sunt inca stabile, dar ma ingrijoreaza faptul ca se aduna resturi de mancare sub coroana si nu am cum curata zona pentru ca acel spatiu e doar pe zona interioara a gingiei. Se poate scoate lucrarea si se poate remedia problema la cimentarea definitiva?
Am observat un spatiu destul de mare(pot introduce o periuta interdentara medie) sub una dintre coroanele dentare fixate pe implant. Cimentarea e provizorie si coroanele sunt inca stabile, dar ma ingrijoreaza faptul ca se aduna resturi de mancare sub coroana si nu am cum curata zona pentru ca acel spatiu e doar pe zona interioara a gingiei. Se poate scoate lucrarea si se poate remedia problema la cimentarea definitiva?
1 comentarii
Buna dimineata,
Se poate remedia situatia, de aceea se cimenteaza provizoriu pentru a vedea ce probleme apar in timp.
Se poate remedia situatia, de aceea se cimenteaza provizoriu pentru a vedea ce probleme apar in timp.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16lucrare din ceramica sau zirconiu
- 3am miros rau de la coronite
- 10coroana dentara - cat dureaza fabricarea?
- 50Coroana dentara desprinsa!
- 5candida orala si lucrarea dentara
- 5Lucrare (coroana) portelan mi-a cazut. Mi-a pus-o la loc dar incorect
- 1Problema fisurare dinte, coroana
- 4Implant+coroana
- 12Coroana dentara..nelamurire
- 2coroana dentara
- 5Pivot de metal
- 1Pentru punere coroana dentara este necesar scoatere nervi la dintii sanatosi.
- 4Posibila infecție la măsea pusa
- 3Posibilitate coroana dentara
- 6Coroana dentara
- 1Imbracare dinte cu coronita
- 5Proteza ceramica pe zirconiu
- 1Taiere coroana ceramica pe zirconiu
- 1Coroana dentara - mi-e frica ca iar o sa se inflameze cand se pune următoru pivot
- 3Despre necesitate scoatere nerv la dinte
Mai multe informații despre: coroana dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: