Spatiu sub coroana dentara cimentata provizoriu
Buna seara,
Am observat un spatiu destul de mare(pot introduce o periuta interdentara medie) sub una dintre coroanele dentare fixate pe implant. Cimentarea e provizorie si coroanele sunt inca stabile, dar ma ingrijoreaza faptul ca se aduna resturi de mancare sub coroana si nu am cum curata zona pentru ca acel spatiu e doar pe zona interioara a gingiei. Se poate scoate lucrarea si se poate remedia problema la cimentarea definitiva?
Am observat un spatiu destul de mare(pot introduce o periuta interdentara medie) sub una dintre coroanele dentare fixate pe implant. Cimentarea e provizorie si coroanele sunt inca stabile, dar ma ingrijoreaza faptul ca se aduna resturi de mancare sub coroana si nu am cum curata zona pentru ca acel spatiu e doar pe zona interioara a gingiei. Se poate scoate lucrarea si se poate remedia problema la cimentarea definitiva?
1 comentarii
Buna dimineata,
Se poate remedia situatia, de aceea se cimenteaza provizoriu pentru a vedea ce probleme apar in timp.
Se poate remedia situatia, de aceea se cimenteaza provizoriu pentru a vedea ce probleme apar in timp.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12durere insuportabila de gingie
- 2pretul coronitei include pretul surubului?
- 5gingie foarte inflamata
- 4Lucrare portelan
- 36coroana de portelan
- 5va taia lucrarea? va scoate doar coronita sau/si pivotul?
- 19coroana ceramic pe schelet Cr-Co tehnica CAD-CAM| Zirconiu
- 5sfat - lucrare dentara
- 1infectie sub lucrare dentara
- 2Coroana dentara - plomba rupta
- 9Dinte negru
- 3Lucrare dentara
- 1Se mai poate caria o masea dupa ce a fost tratata si aplicata coronita dentara?
- 2Semi coroana?
- 1Se schima si pivotul cand se schimba coroana?
- 5Materiale Coroane Dentare
- 2Schimbare coronite
- 1Coroana dentară din zirconiu integral care și-a schimbat culoare
- 2Intoleranța coroană dentară?
- 3Despre necesitate scoatere nerv la dinte
Mai multe informații despre: coroana dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: