Spatiu sub coroana dentara cimentata provizoriu

Buna seara,
Am observat un spatiu destul de mare(pot introduce o periuta interdentara medie) sub una dintre coroanele dentare fixate pe implant. Cimentarea e provizorie si coroanele sunt inca stabile, dar ma ingrijoreaza faptul ca se aduna resturi de mancare sub coroana si nu am cum curata zona pentru ca acel spatiu e doar pe zona interioara a gingiei. Se poate scoate lucrarea si se poate remedia problema la cimentarea definitiva?
Am observat un spatiu destul de mare(pot introduce o periuta interdentara medie) sub una dintre coroanele dentare fixate pe implant. Cimentarea e provizorie si coroanele sunt inca stabile, dar ma ingrijoreaza faptul ca se aduna resturi de mancare sub coroana si nu am cum curata zona pentru ca acel spatiu e doar pe zona interioara a gingiei. Se poate scoate lucrarea si se poate remedia problema la cimentarea definitiva?
1 comentarii

Buna dimineata,
Se poate remedia situatia, de aceea se cimenteaza provizoriu pentru a vedea ce probleme apar in timp.
Se poate remedia situatia, de aceea se cimenteaza provizoriu pentru a vedea ce probleme apar in timp.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16lucrare din ceramica sau zirconiu
- 3Cam de o luna mi sa cimentat definitiv lucrarea
- 9Dinte negru
- 5coroana dentara din portelan sau fateta dentara din portelan?
- 5Coroane dentare metalo-ceramice pe incisivii centrali din partea de sus
- 1Se mai poate caria o masea dupa ce a fost tratata si aplicata coronita dentara?
- 7Puroi la incisiv
- 5Pivot de metal
- 1Dinți zirconiu
- 6Coroane dentare gresite
- 5Proteza ceramica pe zirconiu
- 1Coroane dentare provizorii pe molari
- 1Problema lucrare dentara
- 1Pivot+coronita masea plombata
- 1Durere insuportabila dinte imbracat
- 2Schimbare coronite
- 1Coroana dentară din zirconiu integral care și-a schimbat culoare
- 2Dinte polizat, fara smalt, descoperit