Coroane dentare

14-11-2020
Daniela1402
Nu este medic/terapeut
Daniela1402
buna ziua, am 80%din dantura imbracata in coroane dentare de la varsta de 14 ani.
I am schimbat o data, la 17ani, acum am 30ani..cred ca e momentul sa ii schimb in 1 rand datorita faptului ca s au ingalbenit mult si dat faptului ca am multe probleme, o coroana s a desprins..am spatii intre dinti datorita subtierii' gingiei..etc

Am o intrebare..sper sa nu intru in depresie si vorbesc cat se poate de sincer...acum 15 ani, cand parintii mi-au platit acele coroane, stiam ca au costat 100 sau 200 lei coroana. Poate 300 cele din fața de semiportelan sau nu stiu exact din ce sunt.
Va rog sa mi spuneti cat costa acum o coroana cat de cat ok, cat de cat estetica.
Refuz sa cred ca..costa 1500lei o coroana.. aia ar insemna ca am nevoie de vreo 10.000 euro ca sa imi fac dantura toata, sus, jos, cu tot cu ablatii si ce o mai trebui facut.
Refuz sa cred ca e atata de scump. ar trebui sa..fac credit in banca pe 10ani ca sa imi fac dantura? e deprimant.e socant..

Va rog sa ma ajutati cu un sfat, ce as putea face sa imi restaurez macar jumatate din dantura? ce material e cat de cat estetic si ok ca si pret? dar cabinet? eu locuiesc in jud Timiș.
Exista vreo asigurare dentara care sa ma ajute cat de cat oare?
Va rog sa ma sfatuiti cu orice legat de problema mea, poate nici nu am pus intrebari bune, poate nu m-am exprimat bine.ideea e ca nu cred ca o sa am vreodata 10.000€ sa imi fac dantura si mi se pare crunt sa te indatorezi in banci pe un deceniu, doua...pt a avea dinti in gura.
multumesc si va rog sa imi scuzati disperarea!
O zi buna!
1 comentarii
0
14-11-2020, ora 21:00
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Ca sa afli un pret trebue sa mergi la un cabinet stomatologic sa-ti spuna cit te costa estimativ si sa nu intri in depresie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: