Coroane dentare
buna ziua, am 80%din dantura imbracata in coroane dentare de la varsta de 14 ani.
I am schimbat o data, la 17ani, acum am 30ani..cred ca e momentul sa ii schimb in 1 rand datorita faptului ca s au ingalbenit mult si dat faptului ca am multe probleme, o coroana s a desprins..am spatii intre dinti datorita subtierii' gingiei..etc
Am o intrebare..sper sa nu intru in depresie si vorbesc cat se poate de sincer...acum 15 ani, cand parintii mi-au platit acele coroane, stiam ca au costat 100 sau 200 lei coroana. Poate 300 cele din fața de semiportelan sau nu stiu exact din ce sunt.
Va rog sa mi spuneti cat costa acum o coroana cat de cat ok, cat de cat estetica.
Refuz sa cred ca..costa 1500lei o coroana.. aia ar insemna ca am nevoie de vreo 10.000 euro ca sa imi fac dantura toata, sus, jos, cu tot cu ablatii si ce o mai trebui facut.
Refuz sa cred ca e atata de scump. ar trebui sa..fac credit in banca pe 10ani ca sa imi fac dantura? e deprimant.e socant..
Va rog sa ma ajutati cu un sfat, ce as putea face sa imi restaurez macar jumatate din dantura? ce material e cat de cat estetic si ok ca si pret? dar cabinet? eu locuiesc in jud Timiș.
Exista vreo asigurare dentara care sa ma ajute cat de cat oare?
Va rog sa ma sfatuiti cu orice legat de problema mea, poate nici nu am pus intrebari bune, poate nu m-am exprimat bine.ideea e ca nu cred ca o sa am vreodata 10.000€ sa imi fac dantura si mi se pare crunt sa te indatorezi in banci pe un deceniu, doua...pt a avea dinti in gura.
multumesc si va rog sa imi scuzati disperarea!
O zi buna!
I am schimbat o data, la 17ani, acum am 30ani..cred ca e momentul sa ii schimb in 1 rand datorita faptului ca s au ingalbenit mult si dat faptului ca am multe probleme, o coroana s a desprins..am spatii intre dinti datorita subtierii' gingiei..etc
Am o intrebare..sper sa nu intru in depresie si vorbesc cat se poate de sincer...acum 15 ani, cand parintii mi-au platit acele coroane, stiam ca au costat 100 sau 200 lei coroana. Poate 300 cele din fața de semiportelan sau nu stiu exact din ce sunt.
Va rog sa mi spuneti cat costa acum o coroana cat de cat ok, cat de cat estetica.
Refuz sa cred ca..costa 1500lei o coroana.. aia ar insemna ca am nevoie de vreo 10.000 euro ca sa imi fac dantura toata, sus, jos, cu tot cu ablatii si ce o mai trebui facut.
Refuz sa cred ca e atata de scump. ar trebui sa..fac credit in banca pe 10ani ca sa imi fac dantura? e deprimant.e socant..
Va rog sa ma ajutati cu un sfat, ce as putea face sa imi restaurez macar jumatate din dantura? ce material e cat de cat estetic si ok ca si pret? dar cabinet? eu locuiesc in jud Timiș.
Exista vreo asigurare dentara care sa ma ajute cat de cat oare?
Va rog sa ma sfatuiti cu orice legat de problema mea, poate nici nu am pus intrebari bune, poate nu m-am exprimat bine.ideea e ca nu cred ca o sa am vreodata 10.000€ sa imi fac dantura si mi se pare crunt sa te indatorezi in banci pe un deceniu, doua...pt a avea dinti in gura.
multumesc si va rog sa imi scuzati disperarea!
O zi buna!
1 comentarii
Ca sa afli un pret trebue sa mergi la un cabinet stomatologic sa-ti spuna cit te costa estimativ si sa nu intri in depresie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6durere dinti la cald si rece
- 10coroana dentara - cat dureaza fabricarea?
- 6coroana metal+acrilat
- 4Coroana portelan - aparat dentar incompatibilitate?
- 2Coroana dentara - plomba rupta
- 9Dinte negru
- 5coroana dentara din portelan sau fateta dentara din portelan?
- 2Coroane temporare provizorii
- 1cauza dezlipirii unei lucrari definitive
- 7Coroana pe un sg dinte
- 5Pivot de metal
- 4Ce mă avantajează? fațete sau coroane?
- 6Coroana dentara
- 1Imbracare dinte cu coronita
- 3Culoare coroane dentare A1 sau A2
- 1Varsta minima pentru imbracare dinte
- 1Probleme cu respiratia de la coroane?
- 2Durere si pulsatie dinte dupa pregatirea de coroana dentara
Mai multe informații despre: coroana dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: