Vreau sa iau in greutate!!

Salutare, am si eu o problema.Am 20 de ani si am inaltimea de 1.83 si 60kg, dar mentionez faptul ca nu sunt dezvoltat, nu e doar ca sunt slab dar nu am corpul dezvoltat, zici ca am 14 ani, si dupa ce ridic ceva greu am dureri in umeri si in antebrat (scurte ca durata), e posibil sa fie o problema a sistemului osos?As dori sa ma duc la sala dar nu am timp pur si simplu lucrez cate 8-10 ore pe zi si sa ma duc doar sambata si duminica nu cred ca e destul...Nici steriozi sau chestii d-astea nu vreau sa iau, de mancat mananc destul de mult 3-4 mese pe zi si cam la ore fixe: 7 dim inainte sa plec la munca la 12 la pauza de masa, la 4 si o gustare pe la 8, dar pur si simplu nu iau in greutate, mi s-a spus ca sunt ectomorf si am arderile foarte intense, dar chiar nu e nimic de facut sa iau si eu macar 10 kg in greutate?Va rog ajutati-ma.
1 comentarii

mananca multa proteina, 1.8g/kg corp si fa exercitii usoare, pe langa asta mai adauga dulciuri daca vrei sau alimente bogate in kcalorii

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dieta de ingrasare
- 2am 14 ani, 1.48 inaltime si 36 de kg.. vreau sa ma ingras 2 kg
- 2Vreau sa ma ingras... sunt extrem de slaba
- 3Oricat mananc nu ma ingras
- 3Probleme cu greutatea
- 7Slabanog - cer ajutor
- 11cum sa te ingrasi?
- 5am 27 ani si 45 kg... ce trebuie sa fac sa ma ingras?
- 2Nu ma pot ingrasa orice as face
- 0Luare in greutate
- 3Vreau sa ma ingras... am 17 ani si doar 58 de kg
- 2cipralex si cresterea in greutate
- 322 ani si 40 kg - mananc orice si nu ma ingras - cum as putea pune cateva kg?
- 1Cresterea in masa corporala
- 3Am slabit f mult si vreau sa recuperez kilogramele pierdute
- 1Diabet - a slabit mult! Cum sa se ingrase ?
Mai multe informații despre: Luarea in greutate dieta de ingrasare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: