Vreau sa iau in greutate!!

Salutare, am si eu o problema.Am 20 de ani si am inaltimea de 1.83 si 60kg, dar mentionez faptul ca nu sunt dezvoltat, nu e doar ca sunt slab dar nu am corpul dezvoltat, zici ca am 14 ani, si dupa ce ridic ceva greu am dureri in umeri si in antebrat (scurte ca durata), e posibil sa fie o problema a sistemului osos?As dori sa ma duc la sala dar nu am timp pur si simplu lucrez cate 8-10 ore pe zi si sa ma duc doar sambata si duminica nu cred ca e destul...Nici steriozi sau chestii d-astea nu vreau sa iau, de mancat mananc destul de mult 3-4 mese pe zi si cam la ore fixe: 7 dim inainte sa plec la munca la 12 la pauza de masa, la 4 si o gustare pe la 8, dar pur si simplu nu iau in greutate, mi s-a spus ca sunt ectomorf si am arderile foarte intense, dar chiar nu e nimic de facut sa iau si eu macar 10 kg in greutate?Va rog ajutati-ma.
1 comentarii

mananca multa proteina, 1.8g/kg corp si fa exercitii usoare, pe langa asta mai adauga dulciuri daca vrei sau alimente bogate in kcalorii

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7vreau sa ma ingras
- 3am 1.68 si 55 kg, sunt foarte slab.. vreau sa ma ingras
- 4Cum sa ma ingras?!
- 10cum ma pot ingrasa?
- 2tratament pentru ingrasat
- 2ingrasare
- 11cum sa te ingrasi?
- 1Cum pot lua in greutate?
- 12vreau sa ma ingras, macar 10 kg
- 6Am urmatoarele simptome: oboseala, stare de slabiciune, crestere in greutate, voce ragusita, cm nere
- 1sunt slaba!
- 3as dori sa iau anticonceptionale pt a ma ingrasa
- 10Nu ma ingras deloc.
- 7Recomandare ingrasare, suplimente nutritive
- 1Am 17 ani și 40 de kg /1, 65 ce sa fac??
- 1Revenire la greutatea normala
- 0Gentiana capsule pentru îngrășat!
Mai multe informații despre: Luarea in greutate dieta de ingrasare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: