Cum pot lua in greutate?
Buna ziua,
Cand eram mica, eram foarte grasa.Cam de prin clasa a9a am inceput sa slabesc fara sa urmez vre-o dieta de slabit..M-am bucurat mult, aveam un corp pe care mi-l doream.Intre timp m-am apucat de fumat in liceu, dar nu fumam si nu fumez excesiv.Maxim 3-4 tigari pe zi.Acum, la 18 ani am slabit foarte mult.Ce pot face sa mai iau in greutate?Partea urata este ca am tendinta de a ma ingrasa numai la burta.Va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac. :)
Multumesc.
Cand eram mica, eram foarte grasa.Cam de prin clasa a9a am inceput sa slabesc fara sa urmez vre-o dieta de slabit..M-am bucurat mult, aveam un corp pe care mi-l doream.Intre timp m-am apucat de fumat in liceu, dar nu fumam si nu fumez excesiv.Maxim 3-4 tigari pe zi.Acum, la 18 ani am slabit foarte mult.Ce pot face sa mai iau in greutate?Partea urata este ca am tendinta de a ma ingrasa numai la burta.Va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac. :)
Multumesc.
1 comentarii
Normalizarea sau reglarea greutatii corporale. Cei care vor sa-si normalizeze greutatea corporala, fie in sensul scaderii ei fie in sensul cresterii ei as vrea sa stie ca nu exista frumusete fara sanatate. De aceea in aceste situatii ar trebui sa inceapa prin a face cateva investigatii pentru a vedea cum stau cu starea de sanatate. Un profil hormonal este foarte important aici. Abia dupa aceste investigatii se va vedea cel mai bine cum trebuie actionat. Si numai sub coordonarea unui medic cu experienta in acest domeniu. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4doresc sa iau in greutate cat mai repede, cam 5 kg
- 2am 14 ani, 1.48 inaltime si 36 de kg.. vreau sa ma ingras 2 kg
- 13eu vreau sa ma ingras
- 12Dieta de ingrasare
- 3fetita mea nu ia in greutate
- 3am 1.68 si 55 kg, sunt foarte slab.. vreau sa ma ingras
- 3Probleme cu greutatea
- 0Ce sa mananc sa ma ingras?
- 3la 10 luni greutate si inaltme de 2 ani. problema?
- 6sunt prea slaba! Ajutor!
- 1Cum sa ma ingras?
- 1Foarte slab!
- 1Luarea in greutate!
- 0Luare in greutate
- 2acum 11 luni am nascut o fetita, iar in momentul acesta are 7.500
- 121 Ani 50Kg :/
- 1Va rog cateva sfaturi pentru ingrasat
- 1Vă rog să-mi dați un sfat, cum aș putea lua puțin în greutate
- 3Am slabit f mult si vreau sa recuperez kilogramele pierdute
Mai multe informații despre: Cresterea in greutate dieta de ingrasare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: