Vreau sa fiu mai slaba

08-09-2010
M.Alina
Nu este medic/terapeut
M.Alina
Bunaa...am 14 ani si 159 cm si 54 kg..cum sa fac sa ajung la 45 sau 46...pls ajutati-ma...Multumesc.
3 comentarii
0
24-11-2010, ora 10:23
Silvia Vanatoru
Nu este medic/terapeut
Silvia Vanatoru
Bună !. Am slăbit cu herbalife 18 Kg aprocimativ în 8 luni şi chiar m-am menţinut timp de 2 ani, după doi am luat 4, 5 Kg în greutate, dar nu asta este problema, ci aceea că stau foarte prost cu fierea, se întâmplă ceva, am avut proble ţi în timpul curei. Am ajuns chiar la spital la urgenţe, medicul mi-a spus că acesta cură cu herbalife afectează foarte mult fierea. Eu am luat această dietă numai sub supravegherea nutriţionistului de şa herbalife. Deci, concluzia este că dăunează totuşi la fiere. De ce ? Poate îmi răspunde cineva la această întrebare şi să o facă într-un mod foarte detaliat. Mulţumesc aniticipat !.
0
21-03-2011, ora 08:16
utilizator_97952
Nu este medic/terapeut
utilizator_97952
La 14 ani nu cred ca este recomandat sa iei pastile de slabit. Incearca un regim si mult sport.
0
25-08-2017, ora 17:56
Ionni
Nu este medic/terapeut
Ionni
Acum 10 ani am slabit 40 de kg. In fiecare an am facut analize medicale si au iesit excelente de fiecare data. Bolile se datoreaza greselilor pe care le facem in alimentatie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Unde se duce grăsimea atunci când slăbim?
  • Interacțiunile sociale ar putea fi influențate de dorința de a slăbi
  • Aplicații care ajută persoanele supraponderale să reziste tentațiilor alimentare
  • Balon intragastric ce poate fi înghițit - cea mai recentă armă împotriva obezității
  • Cât de eficient este sportul pentru scăderea în greutate la femei?
  • Sărbătorile vă afectează greutatea? Cântarul nu vă spune chiar totul
  • Cum să găsești voința pentru a slăbi
  •