Cum am slabit!
Lucrand la birou si stand pe scaun 9 ore/zi am ajuns sa am 90 de kg la o inaltime de 1.72m. Nu ma mai simteam bine eram tot timpul obosit, nu mancam toata ziua iar cand ajungeam acasa "rupeam frigiderul in doua". Am inceput sa caut pe internet tot felul programe de slabit si de mentinere. Am gasit un site in care erau prezentate produse de slabit si de alimentatie sanatoasa. Am zis sa incerc! Am primit consultanta gratuita si mi s-a recomandat un program usor de slabit si de mentinere. Vreu sa spun ca am slabit 15 kg si ma simt perfect, mi-am refacut tonusul sunt mai plin de viata.
Eu am gasit aceste programe pe internet - unde am primit si consultanta!
Toate sunt produse naturale (producator Herbalife), care ajuta organismul sa functioneze normal.
Produse folosite: Shake Formula 1, Formula 2, Formula 3, Activated Fiber, Cell-U-Loss, Thermojetics Ceai, Aloe Vera Concentrat
Eu am gasit aceste programe pe internet - unde am primit si consultanta!
Toate sunt produse naturale (producator Herbalife), care ajuta organismul sa functioneze normal.
Produse folosite: Shake Formula 1, Formula 2, Formula 3, Activated Fiber, Cell-U-Loss, Thermojetics Ceai, Aloe Vera Concentrat
7 comentarii
Buna.Am si eu o problema asemanatoare.Dar consider ca sunt prea scumpe produsele pe care le-ai folosit tu.In cat timp ai slabit?Si cat te-au costat toate produsele respective? Alina.
Am slabit in 3-4 luni! Toate produsele au cotat in jur de 400 - 500 de dolari! Eu am consumat si inca consum, produse de mentinere si de revitalizare a organismului, care imi ofera toate vitaminele si mineralele de care am nevoie
Veau sa spun ca a meritat investitia!
Ma simt in forma, arat excelent si sunt mai plin de viata!
Veau sa spun ca a meritat investitia!
Ma simt in forma, arat excelent si sunt mai plin de viata!
in septembrie ajunsesem la 116 kg (am 182cm). atunci mi-am spus ca pana las 120kg mai e putin, iar pana la 140kg, nu mai e mult.
am luat o fotografie a unui tip care arata bine, i-am decupat capul si mi-am zis ca eu sunt acel tip.
dupa 2 luni am ajuns la 104 kg.
concluzia: totul este in mintea noastra si, daca vrem sa facem ceva cu viata noastra, trebuie sa comandam creierului
am luat o fotografie a unui tip care arata bine, i-am decupat capul si mi-am zis ca eu sunt acel tip.
dupa 2 luni am ajuns la 104 kg.
concluzia: totul este in mintea noastra si, daca vrem sa facem ceva cu viata noastra, trebuie sa comandam creierului
eu am folosit niste pastile chinezesti pentru slabit care au dat rezultate mult peste asteptarile mele adik 10 kg in prima luna...acum respect tratamentul si sunt la a doua luna.Pastilele sunt mai mult decat acceptabile pentru orice buzunar. -* Astept si parerile celor ce le va incerca.
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
nu a mai slabit nimeni intre timp? dragases, imi place atitudinea ta!
ce greutate ai acum mircea?te-ai mentinut in urma programului cu HBL?
am slabit si eu cu pastila chinezeasca si da rezultate excelente...insa dupa cateva luni am pus iarasi cateva kg inapoi
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3as vrea sa slabesc 5 kg
- 2se poate slabi fara nutritionist 25 kg?
- 9Reductil
- 4obezitate gr.3
- 8vreau sa slabesc:(
- 11atkins a incercat cineva?
- 5Ce stiti despre medicamentul de slabit Slim Ball-Formula?
- 9Healthy cel mai bun produs de slabit
- 11herbalife - efecte?
- 0Probleme hormonale?
- 8anxietate, fobie, dereglare de alimentatie?
- 3Am nevoie de sfatul unui medic nutritonist!
- 17vreau sa slabesc
- 0Ceaiul verde... beneficii si riscuri
- 1ma ingras.cum pot sa slabesc?
- 5as vrea sa slabesc 10-15 kg
- 5Pentru cei care au probleme de greutate
- 5Cum sa slabesc?Ajutor.
- 7Am slabit si simt ca mananc degeaba
- 2Cum ați slăbit?
Mai multe informații despre: Slabirea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: