Cum reusesc sa slabesc?
In urma cu cca 5-6 ani am inceput un tratament medicamentos in urma caruia am ajuns de la 55 de kg la 90-92. Acum am reusit sa ajung la 87 de kilograme. Mentionez ca tratamentul presupune si ciclul neregulat care imi venea odata la doua luni. Ce fel de regim sa urmez?
3 comentarii
Trebuie investigata functia tiroidiana, fuctia ovariana, trebuie facuta o ecografie cu sonda transvaginala! Menstruatiile neregulate, obezitatea si acneea fac parte din asa numitul sindrom ovarian polichistic!!! Ai si acnee, iti cade parul, ti se ingrasa mai repede parul?
Daca vrei sa slabesi si sa ajungi la greutatea ta ideala si la ea sa ramai toata viata, imparte vietatile in plante si animale. Numai plantele sunt de mancare!!! Nimic de origine animala nu e de mancare fara a duce la boala, ingrasare si moarte. De pilda, laptele este pentru vitei! Esti vitica? Nu! Atunci nu te atinge de mancarea viteilor! Si tot asa. Nu exista alta cale decat asta. Vegetarienii nu o duc nici ei prea bine deoarece majoritatea lor se indoapa cu lapte, branza, smantana, iaurt etc si mananca oua cu nemiluita. Pe langa acestea mai mananca chiar si vegetale. Vegetarienii puri o duc la fel de rau deoarece in loc sa manance plante, mananca cadavre de plante, adica iau plantele si le fierb, le oparesc, le parjesc, le coc. Nu poti compara un mar proaspat cu un compot! Succes!
Am si eu o intrebare pentru SerbanVasile: cu ce crezi ca te-a hranit mama ta cand erai sugar? Cu mere? In nici un caz...Te-a hranit cu lapte de mama si apoi cu lapte de vaca!!! Se pare ca domeniul nutritie si alimentatie nu e punctul tau forte si trebuie sa te mai documentezi! O alimentatie echilibrata contine lipide, proteine si glucide, iar merele nu contin nici proteine si nici lipide!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2kg in plus
- 2vreau sa slabesc
- 37Vreau sa slabesc!!!!Am 16 ani si am 72 kg!!!!
- 4a inceput sa slabeasca foarte mult (20 kg in 5 luni)
- 2533capsula de slabit - mit, realitate sau experiente pe oameni
- 3dieta daneza - merita?
- 22am nevoie de sfatul unui medic - vreau sa slabesc
- 32slabire cu Euthyrox?
- 3vreau sa slabesc
- 14Cum pot sa slabesc la coapse?
- 5regim alimentar cu alimentatie obisnuita
- 5Incerc sa slabesc.. pot lua ColonHelp?
- 2am slabit brus 10kg
- 2ceaiul verde si slabirea
- 18vreau sa slabesc 7 kg cum pot face asta fara a ma infometa
- 0ce credeti despre aceasta dieta de slabire?
- 2in ultimele doua luni am tot facut exercitii (abdomene, genoflexiuni) si tot nu reusesc sa slabesc
- 0Nutritionist bun Bucuresti (de slabit 80+ kg)
- 1Dieta
- 14Nu reuses sa slabesc indiferente ce as face
Mai multe informații despre: Slabirea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: