Pentru cei care au probleme de greutate
Buna ziua, ma numesc Anca si am 18 ani, sunt pe punctul de a lua o decizie despre ce asi dorii sa invat in continuare, si ma atrage foarte mult nutritia si dietetica, dar multa lume nu ma motiveaza sa fac asta deoarece nu e o munca foarte 'cautata'. Asi dorii sa va intreb daca voi, cei care aveti probleme de greutate/sanatate, ati apela la un medic nutritionist fara nici o indoiala, si daca considerati ca va fii o munca de viitor. Va multumesc mult, conteaza mult parerea voastra!
5 comentarii
Nu am probleme de greutate dar cunosc persoane ce au si nu prea apeleaza la astfel de medici, mai ales ca internetul e plin de informatiile pe care ti le poate da medicul nutritionist.
De regula cei care au aceasta specializare o fac in paralel cu un alt loc de munca, nicicum nu se bazeaza pe asta ca principala sursa de existenta.
De regula cei care au aceasta specializare o fac in paralel cu un alt loc de munca, nicicum nu se bazeaza pe asta ca principala sursa de existenta.
ANCA eu am avut si am iar probleme de greutate dar nam apelat niciodata la un nutritionist si din cauza situatiei medicale, si din comoditate dar este o meserie care in viitorul apropiat va fi foarte cautata deoarece foarte multi copii si adulti au astfel de probleme si daca nu ma credeti uitativa la voi in familie sau pe strada.
Eu cunosc foarte multe persoane care merg frecvent la nutritionist si eu cred ca in viitorul apropiat se vor deschide cabinete si in scoli.
Eu cunosc foarte multe persoane care merg frecvent la nutritionist si eu cred ca in viitorul apropiat se vor deschide cabinete si in scoli.
Anca, inainte sa devii nutritionist invata sa scrii.
" Andreeea17 " inainte de a judeca ai face bine sa taci, sunt plecata din Romania de mai bine de 10 ani. Perfect nu e nimeni.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Obezitate - sfaturi practice
- 0vreau sa ma ajutati si pe mine?
- 505pastile pentru slabit
- 5sport si dieta, vreau sa slabesc 5 kg
- 3o mare nelamurire... cum iau capsulele L-Carnitine?
- 7doresc sfaturi pt diete
- 5va rog sa-mi recomandati un mod de a slabi, un regim
- 5vreau sa slabesc - am tinut mai multe cure
- 8a folosit cineva Colon Help si cum functioneaza?
- 10vreau sa slabesc
- 5Ce sa ma fac cu celulita?
- 5Incerc sa slabesc.. pot lua ColonHelp?
- 1De ce nu slabesc? exista posibilitatea unei dereglari hormonale?
- 2vreau sa slabesc la burta
- 7greutateconstanta chiar daca fac miscare
- 8Prea multa apa dauneaza
- 0leg magic
- 1Cum evit ingrasarea, cum slabesc in aceste conditii?
- 15Am slabit enorm fara dieta intr-un timp foarte acurt
Mai multe informații despre: Slabirea greutatea ideala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Pasi catre o greutate ideala
- Greutatea ideala
- Formule de calcul ale greutatii ideale
- Factorii care influenteaza greutatea
- Strategii pentru atingerea greutatii ideale
- Raportul talie-solduri
- Pastilele de slăbit
- Cele mai populare diete ale anului 2014
- Mici schimbări în dietă care te vor ajuta să slăbești