mi-a introdus doar 2 degete in vagin si parca apoi am vazut pete rosii pe chilot. Dezvirginare?
Nu am avut niciodata contact sexual insa mi s-au introdus doar 2 degete in vagin si parca apoi am vazut pete rosii pe chilot. Dezvirginare? Iar daca urmatoarele dati contin lichid preejaculaor poate duce la o posibila sarcina? Iar petele galbui maronii de pe chilot ce la ce pot fi? Va rog sa-mi raspundeti..
3 comentarii
1. e posibil sa te te fi dezvirginat
2. e putin posibil sa fii ramas insarcinata "din degete", dar daca este sperma, indiferent de modul in care ajunge in vagin, sarcina e posibila
3.numai prin analiza secretiei poti stii ce e scurgerea aceea
4.ai grija de tine, si "joaca" e un lucru serios, esti femeie si trebuie sa fii sigura de asta...
2. e putin posibil sa fii ramas insarcinata "din degete", dar daca este sperma, indiferent de modul in care ajunge in vagin, sarcina e posibila
3.numai prin analiza secretiei poti stii ce e scurgerea aceea
4.ai grija de tine, si "joaca" e un lucru serios, esti femeie si trebuie sa fii sigura de asta...
Chiar virgina, poti ramane insarcinata: cu degetul se poate introduce sperma in vagin, chiar si lichidul dinaintea ejacularii poate duce la sarcina, intr-o masura mai mica. Deci virginitatea nu inseamna protectie! (ma refer la fetele cu ciclu menstrual). Faceti sex/degete in afara zilelor 9-19 a ciclului menstrual (la un ciclu regulat de 28 de zile) cand exista riscul de a ramane insarcinata sau folositi prezervativ.
Petele maronii sunt de obicei de la sange (semnifica sange in cantitate foarte mica). Daca e o secretie galbuie, verzuie, albicioasa, abundenta, urat mirositoare...poate fi vorba de o infectie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nu mi-a curs sange dupa primul contact sexual, nici dupa al doilea...
- 7Dezvirginarea!
- 1Himen rupt sau nu?
- 1dezvirginarea si sarcina
- 5Dupa primul act sexual.
- 1Sangerare la contact
- 1Am dezvirginat-o sau nu?
- 4Frica de sex..
- 5Sarcina?
- 3Problema in timpul pierderii virginitati.
- 1Pot fii însărcinată?
- 2Mi-am inceput viata sexuala.
- 1Vreau să știu la ce să mă aștept când imi voi incepe viața sexuală!
- 2Sunt confuza
- 2Dezvirginare, sângerări zilnice, dureri de burtă și usturime
- 4Ajutați-mă! Am făcut sex neprotejat, mi-a fost rău după
- 3Nu simt nimic, este ca ea spune ca este virgina
- 0Am incercat sa fac sex însă nu m-am putut dezvirgina
- 1Primul act sexual si probleme
Mai multe informații despre: dezvirginarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: