vindecare depresie, anxietate, atacuri de panica
Din nefericire, cei mai mari dusmani ai celor cu tulburari psihice SE AFLA CHIAR LANGA EI!
In viata lor, in inima lor, in familia lor!
Cum sa-ti fie bine, cum sa nu te imbolnavesti, cum sa te vindeci de ceva????
Magdalena, ia lucrurile usor si pune-te pe primul plan. Nu mai lasa sa-ti fie afectat sufletul, rezolva orice problema cu mintea, nu cu sufletul! Ai grija de tine, acorda-ti timp de relaxare, de hobby-uri, odihneste-te noaptea si nu lasa insomniile sa puna stapanire pe tine (sunt atatea metode de relaxare inaintea somnului, cauta pe internet, intreaba pe forumul acesta, sigur ti se va raspunde).
Linisteste-te, ia totul mai lejer si nu-ti neglija prioritatile.
Numai bine si liniste sufleteasca iti doresc.
In viata lor, in inima lor, in familia lor!
Cum sa-ti fie bine, cum sa nu te imbolnavesti, cum sa te vindeci de ceva????
Magdalena, ia lucrurile usor si pune-te pe primul plan. Nu mai lasa sa-ti fie afectat sufletul, rezolva orice problema cu mintea, nu cu sufletul! Ai grija de tine, acorda-ti timp de relaxare, de hobby-uri, odihneste-te noaptea si nu lasa insomniile sa puna stapanire pe tine (sunt atatea metode de relaxare inaintea somnului, cauta pe internet, intreaba pe forumul acesta, sigur ti se va raspunde).
Linisteste-te, ia totul mai lejer si nu-ti neglija prioritatile.
Numai bine si liniste sufleteasca iti doresc.
Cum am ajuns acasa de la baiatul de care am grija aia am asteptat sa deschid calculatorul ca sa vad daca am primit vre-un raspuns.si iata ca au fost persoane cre mi-au citit mesajul si mi-au si scris raspuns.Ma bucur nespus de mult ca am fost bagata in seama si am cu cine sa comunic despre boala mea.Am uitat sa va scriu ca am fost diagnosticata cu tulburare bipolara desi eu nu ma simteam maniaca cand m-a internat fortat in spital, eram ingrozita ca voi fi restructurata ca si celelalte colege de-ale mele si simteam nevoia sa fac fata situatiei.Dupa mine numai tratamentele pe care le-am avut mi-au provocat depresia.V-am scris ca de doua luni ma simt nemaipomeit, parca sunt alt om plus ca am scapat de durerea din piept, mentionez ca nu am avut niciodata haluvinatii, sau sa aud voci in ureche sau ce stiu eu ce alte manifestari care ar fi reflectat aceasta boala.Dupa starea pe care o am mi-e si frica sa mai iau Abilify si Cymbalta nu stiu care din ele imi provoca aceea durere insuportabila in piept, la medic nici atat n-am de gand sa-i spun ca am renuntat la aceste medicamente, am impresia ca medicii de psihiatrie sunt oameni fara suflet, din moment ce ai fost odata diagnosticata cu depresie te considera nebun si-ti prescriu medicamentele pe care vor ei desi tu te plangi in continuare de manifetarile care te deranjeaza.
Inca odata subliniez ca ma bucur nespus de mult ca am primit raspuns la mesajul meu si ca cu cine sa comunic despre boala mea care parese ca a mai trecut si acuma ma simt bine.Astept si alte sfaturi. Va multumesc.
Inca odata subliniez ca ma bucur nespus de mult ca am primit raspuns la mesajul meu si ca cu cine sa comunic despre boala mea care parese ca a mai trecut si acuma ma simt bine.Astept si alte sfaturi. Va multumesc.
Sunt din Timisoara si fratele meu sufera de depresie de vreo 4 ani. A urmat tratament deja de vreo 3 ori pana acum cu recidive de fiecare data. ultima oara a luat aproape 2 ani stimuloton, meprobramat si ceva xanax cred. Acum i-a revenit starea de vreo 3 luni desi a facut terapie continuu de 2 ori pe saptamana. Nu mai vrea deloc sa ia medicamente, deoarce e convins ca nu il mai ajuta, doar ii intoxica organismul si crede ca o sa ajunga la 50 de ani cand o sa ia tot mai multe fara sa-si mai faca vreun efect. E terorizat de ideea de a lua toata viata tratamente. Nu crede efectiv ca o sa se mai vindece nici cu medicamente. Ce e de facut? Cunoasteti cumva vreun terapeut bun in Timisoara? Si de asemenea un doctor psihiatrau foarte bun, va rog? El merge la terapie, dupa cum spuneam, dar desi a urmat-o neintrerupt.nu pare a il ajuta...
Multumesc mult.
Multumesc mult.
Buna ziua tuturor
In anumite situatii anxietatea este produsa de felul in care gandim, de ideile si convingerile noastre disfunctionale, de care, de multe ori, nu suntem constienti. Durerile din zonele toracica si abdominala, precum si senzatia de caldura corporala pot fi efecte ale anxietatii. Starea de tensiune psihica sau de stres poate da anumite somatizarii, adica sa genereze senzatii de durere in diverse zone corporale.
In asemenea situatii, sfaturile, pastilele, ceaiurile etc, nu modifca stilul de gandire si convingerile noastre eronate. Prin urmare, nu actioneaza asupra cauzelor ci, cel mult asupra efectelor.
Stilul de gandire si convingerile disfunctionale pot fi modificate cu ajutorul psihologului in cadrul sedintelor de psihoterapie.
Acestea se pot tine si online, efectele fiind la fel de bune.
Toate cele bune!
In anumite situatii anxietatea este produsa de felul in care gandim, de ideile si convingerile noastre disfunctionale, de care, de multe ori, nu suntem constienti. Durerile din zonele toracica si abdominala, precum si senzatia de caldura corporala pot fi efecte ale anxietatii. Starea de tensiune psihica sau de stres poate da anumite somatizarii, adica sa genereze senzatii de durere in diverse zone corporale.
In asemenea situatii, sfaturile, pastilele, ceaiurile etc, nu modifca stilul de gandire si convingerile noastre eronate. Prin urmare, nu actioneaza asupra cauzelor ci, cel mult asupra efectelor.
Stilul de gandire si convingerile disfunctionale pot fi modificate cu ajutorul psihologului in cadrul sedintelor de psihoterapie.
Acestea se pot tine si online, efectele fiind la fel de bune.
Toate cele bune!
Noul an să vă aducă speranţă, sănătate şi fericire!
La mulţi ani!
Gabriel PÈ‹rvan psihoterapeut
La mulţi ani!
Gabriel PÈ‹rvan psihoterapeut
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7probleme psihice
- 9Recomandare terapeut pentru atacuri de panica si fobii
- 19Va rog ajutati-ma sunt in pragul sinuciderii
- 16Recomandari psihologi|psihiatri - depresie
- 16Mi-e din ce in ce mai greu!
- 13Recomandare psiholog bun in Bucuresti
- 4atac de panica, hipohondrie, depresie
- 8Atac de panica
- 36Greutatea si depresia
- 3atac de panica de 9 ani
- 10Tentaculele depresiei...
- 9Posibil din depresie in schizofrenie?
- 12Tratament cu cipralex
- 1Problema neurologica ?
- 5Depresie, somnambulism, amnezie temporara/disociativa
- 3Atac de panica
- 8Atac de panica probleme cu inima sau plamanii ?
- 5Depresie si ameteala continua
- 3Anxietatea poate da paralizie?
Mai multe informații despre: Anxietatea Atacurile de panica Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Depresia postpartum (postnatală)
- Anxietatea
- Tulburarea de anxietate generalizata
- Tulburarea anxioasa datorata unei afectiuni medicale
- Atacurile de panica
- Depresia
- Ciclotimia - tulburarea ciclotimică
- Anxietatea de sănătate