Problema neurologica ?
Buna ziua ! Am 23 de ani si in urma cu 2 luni am inceput sa am atacuri de panica. La primul atac de panica am avut ameteli, frisoane si senzatii de greata f puternice, frica de moarte si apasare in capul pieptului. Am fost la urgente si mi s a pus diagnosticul de distonie neurovegetativa dupa ce mi s au facut analize de sange, ekg, eco abdominala, glicemie, tensiune etc. au urmat 2 zile in care am fost putin ametita si slabita dupa care mi am revenit. pentru aproape o luna starile nu au revenit. au revenit intr o noapte cand, in urma unei toxinfectii alimentare, mi s a facut putin rau, stare de greata si diaree si am amplificat pana am ajuns din nou la frisoane. am reusit sa adorm fara calmante iar in ziua urmatoare a aparut un junghi slab in capul pieptului care a fost constant pt 3 zile. am facut din nou analizele, inclusiv cele pt tiroida si totul a iesit ok. de asemenea, dupa junghiuri repetate mai multe zile la rand, am facut inca un ekg si un control la cardiolog in urma carora rezultatul a fost ok. am fost la 2-3 sedinte la psiholog dar nu mi s a dat niciun tratament medicamentos. doctorita de familie mi a prescris xanax, insa mi a fost frica sa iau. atacurile de panica au incetat, cel putin cele puternice, dar starea de anxietate inca imi mai da anumite simptome. am ramas cu dureri in spatele capului, deasupra cefei, dureri nu tocmai puternice, ci mai degraba o presiune si tremur, care se declanseaza de cele mai multe ori la locul de munca unde starea mea de anxietate este mai puternica, dar si in somn, mai precis in starea de veghe, cel mai mult seara cand incerc sa adorm si dimineata, cand somnul nu mai este asa profund. totusi, daca ma ridic din pat, starea se amelioreaza si pe parcursul zilei se manifesta rar, in momentele in care am din nou ganduri negative. doctorul mi a spus ca nu sufar de nicio afectiune si ca este vb doar despre o stare de anxietate si depresie. totusi, nu pot sa ma linistesc la gandul ca as putea avea o problema de sanatate reala. ce analize sau investigatii as putea sa mai fac sa mi pot da seama daca e vorba de niste probleme de sanatate reale ?
1 comentarii
Niciuna. Nu exista.
Anxietatea e o boala a neurotransmitatorilor. Mergeti la psihiatru sa primiti tratament.
Sedintele la psiholog sunt complementare. Se desfasoara pe luni sau ani.
Anxietatea e o boala a neurotransmitatorilor. Mergeti la psihiatru sa primiti tratament.
Sedintele la psiholog sunt complementare. Se desfasoara pe luni sau ani.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4aritmie?
- 11anxietate, distonie neurovegetativa
- 9va rog, am nevoie de niste sfaturi, sufar de fobii
- 4Xanax - vreau sa nu-l mai iau! Cum sa fac?
- 3Stari de panica si anxietate
- 12Sa fie anxietate???
- 7depresie si anxietate
- 8Alcoolism, depresie, anxietate
- 9Care suferi de atac de panica sau anxitate ?
- 15Anxietate sau dereglari hormonale?
- 7sufar de anxietate
- 56Atac de panica
- 9Stare ciudata de frica
- 3O boala sau mai multe
- 11Anxietate si atacuri de panica
- 8Tulburari de anxietate, de concentrare si memorare, anxietate.Ma poate ajuta cineva?
- 2Anxietate
- 9Atac de panica sau alceva ?
- 18Cum fac sa dispară neliniștea continua, frica?
Mai multe informații despre: Anxietatea Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: