Atac de panica
Ce părere aveți despre Stresclin pentru a scăpa de atacurile de panica?Am luat 2 saptamani anxiar si coaxil dar m-am oprit, vreau sa incerc ceva mai slab. Stresclinul este bun? Mentionez ca am o stare proasta, de neliniște, simt un nod in gat, insomnii.. Sedatiful PC si Extraveralul nu m-au ajutat.
3 comentarii
Buna ziua.
De ce ati oprit tratamentul? A avut efecte adverse care sa va deranjeze ? Stresclin este un.medicament pe baza de plante care nu o sa va ajute prea mult.
De ce ati oprit tratamentul? A avut efecte adverse care sa va deranjeze ? Stresclin este un.medicament pe baza de plante care nu o sa va ajute prea mult.
E ok stresclin COMEX dar luat 3x1 /zi rezultatele apar după câteva saptamwni.Asociati și cu MAGNOSUN 0 1 0
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 71depresie, anxietate, fobie sociala, atacuri de panica
- 4anxietatea se manifesta prin panica de a sta singura de a merge la un servici
- 20depresia si atacurile de panica
- 6Cam de circa 11 luni ma aflu in Suedia si ma simt groaznic
- 5Panica sau probleme reala la inima?
- 5Extrasistole si scrisoare medicala :-s
- 6pentru persoanele cu atacuri de panica sub tratament medicamentos
- 1019 ani si atac de panica
- 2Tresarire in somn remediu?
- 4Probleme digestive, palpitatii inima, stari de lesin, panica
- 5Dupa 3 ani de chin totul a luat sfarsit. Atacuri de panica, anxietate si extrasistole
- 5am ameteli si nu ma pot tine pe picioare
- 10Tentaculele depresiei...
- 0Atac de panica sau hipocalcemie
- 13Anxietate sau altceva?
- 1Tensiune mare si atac de panica
- 31Anxietatea revine
- 5Simptomele anxietatii?
- 10Am nevoie de un sfat ce sa fac sa nu ma mai gandesc cum ca as avea o tumoara sau cancer
- 7Blocaj emotional, uit ideile/subiectul in timpul conversatiei deseori/ aerian psihic.
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: