Atac de panica
![LorelaiClaudia](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Ce părere aveți despre Stresclin pentru a scăpa de atacurile de panica?Am luat 2 saptamani anxiar si coaxil dar m-am oprit, vreau sa incerc ceva mai slab. Stresclinul este bun? Mentionez ca am o stare proasta, de neliniște, simt un nod in gat, insomnii.. Sedatiful PC si Extraveralul nu m-au ajutat.
3 comentarii
![Dr. Diaconu Lavinia](/arata_img.php?img=cont_199295.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua.
De ce ati oprit tratamentul? A avut efecte adverse care sa va deranjeze ? Stresclin este un.medicament pe baza de plante care nu o sa va ajute prea mult.
De ce ati oprit tratamentul? A avut efecte adverse care sa va deranjeze ? Stresclin este un.medicament pe baza de plante care nu o sa va ajute prea mult.
![Dr. Mătușa Ion-Cătălin](/arata_img.php?img=cont_197239.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
E ok stresclin COMEX dar luat 3x1 /zi rezultatele apar după câteva saptamwni.Asociati și cu MAGNOSUN 0 1 0
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Cresteri mari de adrenalina in somn
- 5Atac de panica? fara simptome reale..
- 8Dureri de cap, inima!
- 96ma puteti ajuta cu niste sfaturi
- 5de 5 ani am atacuri de panica
- 16anxietate generalizata cu atacuri de panica
- 16cervicartroza c2-c3 si efilarea apofizelor unciforme c-4 c-5
- 4Cand ma supar foarte tare, lesin
- 8Foarte important despre anxietate si atacuri de panica ! poti trece peste...
- 2panica cu agorafobie
- 3Stari de tremur si atacuri de panica.
- 15Imi e fric sa nu fiu schizofrenic
- 13Anxietate sau altceva?
- 5Lipsa de aer si stare de neliniste
- 5Durere în partea inimii, sunt speriat !
- 3Recidiva atacuri de panica, efecte adverse posibile la acelasi medicament din prima faza?
- 9Atac de panica sau alceva ?
- 0Simt ca imi ia foc stomacul. Atacuri de panica
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: