Anxietatea poate da paralizie?

28-11-2021
Aqua26rian
Nu este medic/terapeut
Aqua26rian
De la o criză de anxietate poți avea senzația de mâini, picioare paralizate? Inclusiv maxilarul și implicit deficit de vorbire?
Am avut o astfel de trăire pe care nu o doresc nimănui. Am ajuns de urgență la spital și mi-au administrat calmante spunând că este vorba de anxietate.
De la acest episod, am început să îmi fac tot felul de analize/examene medicale.
Încă nu am un diagnostic. Mă ajută cineva cu un răspuns? Cineva cu experiență asemănătoare?!?
3 comentarii
0
28-11-2021, ora 23:44
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Eu mai am asta, insa la mine e din cauza migrenelor.
0
29-11-2021, ora 08:44
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Da, se poate. Faceti tratament pentru anxietate si atacuri de panica, cu antidepresiv.
1
29-11-2021, ora 20:55
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Mergeți la un psiholog clinician cu experiență pentru un diagnostic sigur, iar în funcție de diagnostic vi se va spune ce să faceți în continuare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Noi implanturi spinale pot ajuta pacienții paralizați să meargă din nou
  • O citokină artificială restabilește capacitatea de mers la șoriceii paralizați
  • Cauzele atacurilor de panică și cum ne putem calma
  • Amenințarea poliomielitei pare să fi dispărut, dar paralizia cauzată de enterovirusuri rămâne un pericol
  •