Anxietatea poate da paralizie?
De la o criză de anxietate poți avea senzația de mâini, picioare paralizate? Inclusiv maxilarul și implicit deficit de vorbire?
Am avut o astfel de trăire pe care nu o doresc nimănui. Am ajuns de urgență la spital și mi-au administrat calmante spunând că este vorba de anxietate.
De la acest episod, am început să îmi fac tot felul de analize/examene medicale.
Încă nu am un diagnostic. Mă ajută cineva cu un răspuns? Cineva cu experiență asemănătoare?!?
Am avut o astfel de trăire pe care nu o doresc nimănui. Am ajuns de urgență la spital și mi-au administrat calmante spunând că este vorba de anxietate.
De la acest episod, am început să îmi fac tot felul de analize/examene medicale.
Încă nu am un diagnostic. Mă ajută cineva cu un răspuns? Cineva cu experiență asemănătoare?!?
3 comentarii
Eu mai am asta, insa la mine e din cauza migrenelor.
Da, se poate. Faceti tratament pentru anxietate si atacuri de panica, cu antidepresiv.
Mergeți la un psiholog clinician cu experiență pentru un diagnostic sigur, iar în funcție de diagnostic vi se va spune ce să faceți în continuare.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26atacuri de panica
- 4anxietatea se manifesta prin panica de a sta singura de a merge la un servici
- 3Insomnie, tahicardie, atacuri de panica...
- 32Am primit diagnosticul de tulburare anxioasa generalizata
- 11atac de panica la 7 ani?
- 5Ce diagnostic pot sa am?
- 28Atacul de panica!
- 12650Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT
- 10sa-mi spuna cineva.. unde sa ma duc?
- 6sotia mea sufera de anxietate, atacuri de panica.. recomandare psiholog bun in Galati
- 6cadere de calciu.cu stari de lesin ameteala, tahicardie, acum o saptamana
- 4Mai poate fi anxietate?
- 17Atac de panica
- 23Atacuri de Panica
- 8Modificări fiziologice - Anxietate/Atacuri de panică
- 5anxietate, atac de panica, depresie?
- 3Atac de panica
- 10Mai are cineva simptomele acestea?
- 1Fac mereu atac de panică atunci când vreau să merg la medic
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Paralizia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: