atac de panica, hipohondrie, depresie
Buna,
Am nevoie de un psihiatru bun, in bucuresti.
Daca se poate barbat
Am nevoie de un psihiatru bun, in bucuresti.
Daca se poate barbat
4 comentarii
Daca va puteti deplasa pana la Constanta, la domnul dr.Burbea Milescu, Policlinica CFR, dar si cabinet privat pe stradaTulcei, langa statia de Taxi, vi l-as recomanda.E un medic primar foarte bun, doctor in stiinte medicale, cu o buna perceptie asupra bolii psihice si cu posibilitati de psihoterapie.Faceti macar o vizita, preferabil in privat, unde puteti sta mult mai mult de vorba, la policlinica este aglomerat si nu prea se poate, iar apoi poate veti primi si o recomandare de la dumnealui pentru un medic din Bucuresti.Sincer, am fost si eu la Bucuresti, si n-am avut asa rezultate ca la Constanta.
Asta cunosc, cu asta va pot ajuta.Daca mergeti totusi la policlinica mergeti cu adeverinta de asigurat(coasigurat, dupa caz), adeverinta de la locul de munca cu precizarea zilelor de concediu medical si cu trimitere de la medicul de familie, sau dupa caz, cu cupon de pensie si trimitere de la medicul de familie.Pentru programare, va trimit numarul de telefon al cabinetului de la policlinica: 0241485379.Va doresc sanatate si numai bine!
Asta cunosc, cu asta va pot ajuta.Daca mergeti totusi la policlinica mergeti cu adeverinta de asigurat(coasigurat, dupa caz), adeverinta de la locul de munca cu precizarea zilelor de concediu medical si cu trimitere de la medicul de familie, sau dupa caz, cu cupon de pensie si trimitere de la medicul de familie.Pentru programare, va trimit numarul de telefon al cabinetului de la policlinica: 0241485379.Va doresc sanatate si numai bine!
Mergeti cu trimitere direct la Spitalul Alexandru Obregia.
Sunt medici foarte buni acolo.
Sunt medici foarte buni acolo.
Clara,
nu vreau sa te contrazic, dar eu am avut o experienta neplacuta la Obregia, care a trebuit sa fie remediata tot la Constanta.Plus ca psihotropele moderne de care vorbeste site-ul spitalului nu prea exista in realitate, folosindu-se ce e mai economic si ce se achizitioneaza.Dar daca este de mers la Obregia, cum zici tu, e bine sa nu se interneze initial, mai intai sa mearga in ambulatoriu, pentru ca o reteta tot poti sa iei cu ce trebuie.Dupa cum stii, Clara, spitalul nu ti-a pus la dispozitie Litiu, ti l-ai procurat singura...Si cate altele...Ai avut un episod greu cred, si cei din jur au trebuit sa se mobilizeze pentru tine, in rest, ce sa zic, experienta mea la Obregia a fost total neplacuta.Nu te supara, Clara, dar crede-ma, n-am putut sta decat de miercuri pana luni ce a venit...Timp in care am facut si sindrom extrapiramidal si am slabit si vreo 4-5 kg(asta nu-i bai, ca sa mai glumim).Te rog sa nu te superi pe mine, Clara!Cred ca orice varianta din cele doua propuse de noi sunt ok, Scuza-ma daca te-am jignit sau altceva.Numai bine!
nu vreau sa te contrazic, dar eu am avut o experienta neplacuta la Obregia, care a trebuit sa fie remediata tot la Constanta.Plus ca psihotropele moderne de care vorbeste site-ul spitalului nu prea exista in realitate, folosindu-se ce e mai economic si ce se achizitioneaza.Dar daca este de mers la Obregia, cum zici tu, e bine sa nu se interneze initial, mai intai sa mearga in ambulatoriu, pentru ca o reteta tot poti sa iei cu ce trebuie.Dupa cum stii, Clara, spitalul nu ti-a pus la dispozitie Litiu, ti l-ai procurat singura...Si cate altele...Ai avut un episod greu cred, si cei din jur au trebuit sa se mobilizeze pentru tine, in rest, ce sa zic, experienta mea la Obregia a fost total neplacuta.Nu te supara, Clara, dar crede-ma, n-am putut sta decat de miercuri pana luni ce a venit...Timp in care am facut si sindrom extrapiramidal si am slabit si vreo 4-5 kg(asta nu-i bai, ca sa mai glumim).Te rog sa nu te superi pe mine, Clara!Cred ca orice varianta din cele doua propuse de noi sunt ok, Scuza-ma daca te-am jignit sau altceva.Numai bine!
La dv. au fost de vina doctorii sau medicamentele ?
Eu am fost timp de 5 ani la Spitalul Sf. Stelian unde mi s-au prescris intotdeauna antipsihotice si depakine.
La Spitalul Obregia am gasit o doamna dr. f buna care si-a facut studiile in Franta si care mi-a introdus litiul.
Mentionez ca ma simt mult mai bine cu litiu fata de antipsihotice. Si nu are aceleasi efecte secundare. Nu m-am mai ingrasat cate 3-5 kg in fiecare luna.
Problema este ca cei de la Ministerul Sanatatii au interzis singurei firme care aduce Litiul sa il mai importe dorind sa oblige pacientii sa revina pe antipsihoticele care costa la ordinul sutelor de lei. In conditiile in care litiul era in jur de 10 lei. Ma puteti ajuta cumva in acest sens ?
Eu am fost timp de 5 ani la Spitalul Sf. Stelian unde mi s-au prescris intotdeauna antipsihotice si depakine.
La Spitalul Obregia am gasit o doamna dr. f buna care si-a facut studiile in Franta si care mi-a introdus litiul.
Mentionez ca ma simt mult mai bine cu litiu fata de antipsihotice. Si nu are aceleasi efecte secundare. Nu m-am mai ingrasat cate 3-5 kg in fiecare luna.
Problema este ca cei de la Ministerul Sanatatii au interzis singurei firme care aduce Litiul sa il mai importe dorind sa oblige pacientii sa revina pe antipsihoticele care costa la ordinul sutelor de lei. In conditiile in care litiul era in jur de 10 lei. Ma puteti ajuta cumva in acest sens ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7atac de panica, tremuraturi, fobii dar si probleme cu mancarea
- 48Depresie
- 9In ultimele luni trec printr-o perioada foarte grea, sper sa nu cad in vreo depresie
- 7Junghi in partea stanga si dreapta
- 6cadere de calciu.cu stari de lesin ameteala, tahicardie, acum o saptamana
- 4sunt foarte trista fara vreun motiv anume, ma autocritic, am stari de somnolenta excesiva
- 4anxietate, depresie sau o boala?
- 33Depresie
- 21Tanar de 32 de ani, sa aibe depresie sau ce boala ar putea fi?
- 8depresie instalata si parca nu-si mai revine
- 14Depresie.. plang foarte mult (cu orele) din orice
- 29Ameteala, stare de betie, slabiciune, oboseala excesiva, tensiune oculara
- 7Atacuri de panica
- 7Atac de panica la donarea de sange in scop terapeutic
- 10Anxietate sau mai grav?
- 4Atacuri de panica / anxietate generalizata
- 2Depresie
- 2Atacuri de panică- totul e cu susul în jos
- 4Depresie.
- 1Depresie
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Depresia Ipohondria