Durere la apasare
Bună ziua în urmă cu 10 zile mi sa cimentat o lucrare noua dar cu o zi înainte am avut o extractie a unui moalar de minte din partea stîngă jos totu a decurs normal dupa cimentarea definitivă la 3 ore au început durerile la maseaua de lîngă moalar prinsă în lucrare după ce am luat de doua ori nurofen forte la interval de 6 ore durerile au scazut apoi am vorbit cu medicul și mia zis sa iau doar cind ma doare și au trecut 10 zile și tot mai simt o durere pe maseaua prinsă în lucrare dor la apasare sau cind mănînc și mai iau nurofen dupa care nu mai doare 10-12ore oare este normal.Vă mulțumesc mult
2 comentarii
Buna dimineata
Maseaua de minte era langa lucrare? Nu se intelege foarte bine din postare.
Daca locul extractiei este chiar langa lucrare este posibil sa iradieze durerea de la extractie. In jur de doua saptamani se va vindeca rana si durerea va diminua.
Maseaua de minte era langa lucrare? Nu se intelege foarte bine din postare.
Daca locul extractiei este chiar langa lucrare este posibil sa iradieze durerea de la extractie. In jur de doua saptamani se va vindeca rana si durerea va diminua.
Bună ziua da lucrarea este pînă lîngă maseaua de minte care a fost extrasă Am uitat sa specific că maseaua a fost extrasă normal nu prin intervenție chirurgicală a durut puțin la extractie pt că la rădăcină a avut puroi, dupa 2 anestezi abia a amorțit un pic si sa rupt si cu greu a reusit d-mn doctor sa o extragă nu am avut nici o durere dupa extractie pînă a doua zi la 3 ore dupa ce mi sa cimentat lucrarea definitiv.Lucrarea fiind forte mare de 13 dinti sus și 12 jos vreu sa mai specific ca la nici un dinte sau masea de desub lucrare nu a fost nevoie pt tratament, doar șlefuire lor.Va multumesc mult pt răspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri dupa extractie
- 0Durere necontrolata dupa extractie
- 2Extracție premolari 2 superiori
- 10extractie molar doi
- 4Durere dupa extractie
- 1Disconfort dupa extractia molarului 3.6
- 11Dureri foarte mari a 5-a zi dupa extractie masea de minte
- 1Durere în gât după extracție măsea de minte.
- 8Extractie pe infectie
- 1Probleme dupa extractia unei masea
- 4Durere dupa extractie molar inferior
- 1Interventie chirurgicala
- 1Durere la 1 luna dupa extractia molarului de minte
- 1Extractie dentara - au inceput durerile si persista mai ales seara
- 1Alveolita sau vindecarea zonei?
- 0Dureri ureche + gat
- 0Extractie masea de minte
- 4Măsea umflată Ajutoor
- 2Va rog un ajutor - durere ureche dupa extractie
Mai multe informații despre: durerea dupa extractie