Va rog raspundeti nu ignorati - am o mancarime jos inauntru si cateodata si o usturime
![Iriina ana](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara, am o mare problema nu mia venit menstuatia pe luna trecuta mentionez ca am o mancarime jos inauntru si cateodata si o usturime din ce cauza poate fii?
Pot fii insarcinata? Mi-am facut test de sarcina si mia esit negativ
Va rog raspundeti. Ce ar trebui sa fac??
Pot fii insarcinata? Mi-am facut test de sarcina si mia esit negativ
Va rog raspundeti. Ce ar trebui sa fac??
3 comentarii
![Psiholog Pescaru Valentin](/arata_img.php?img=cont_171088.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
Daca nu ati facut sex este probabil sa nu fiti insarcinata...Mancarimile si usturimea pot sa indice o infectie care, la randul ei, poate sa influenteze venirea menstruatiei. Va recomand un control ginecologic si analize specifice
Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog
Daca nu ati facut sex este probabil sa nu fiti insarcinata...Mancarimile si usturimea pot sa indice o infectie care, la randul ei, poate sa influenteze venirea menstruatiei. Va recomand un control ginecologic si analize specifice
Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog
![Iriina ana](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Am facut sex dar protejat nu a ejeculat in mine. Se poate sa fie de la infectie sa numi vina o luna de zile??
![Psiholog Pescaru Valentin](/arata_img.php?img=cont_171088.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Intarzierea atat de mare poate fi cauzata de sarcina sau de o infectie/inflamatie. Incercati totusi sa repetati testul de sarcina si daca este negativ ramane varianta cealalta. Indiferent cum, va recomand sa mergeti la un consult ginecologic unde le puteti rezolva pe amandoua.
Valentin Pescaru
Psiholog-psihoterapeut-sexolog
Valentin Pescaru
Psiholog-psihoterapeut-sexolog
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am niste mancarimi in zona genitala, iar daca ma scarpin ma ustura si cand urinez parca ma arde
- 2mancarimi in interiorul vaginului si in exterior
- 4mancarimi (urgent nu mai pot)
- 5luna de miere cu... probleme
- 3mancarimi si usturimi in zona genitala insuportabile
- 3Mancarimi in zona genitala
- 4probleme genitale, as dori un raspuns folositor!
- 3mancarimea in zona genitala + bubite
- 7Scurgeri, mancarimi... contact sexual neprotejat
- 1penis cu mancarimi
- 0Mancarimi intre scrot si anus, parere tratament
- 1labii uneori umflate, alteori uscate cu o tenta de maro, mancarimi, durere in timpul sexului
- 4Bubite rosii si mancarimi vaginale
- 1mancarime foarte sacaietoare si deranjanta intre anus si testicule
- 6Infectie sau bts?
- 1Mancarime zona genitala
- 1Mă deranjează clitorisul
- 1Miros neplacut, mancarime
- 1Candidoza sau ceva mai grav?
- 1mâncărime în zona Perineu dacă așa se spune
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala