penis cu mancarimi

Ma numesc andrei si am 16 ani si de vreo 2 ani mi-au aparut niste pete rosi pe capul penisului care imi ofera niste mancarimi neplacute, eu ma spal mereu cu bicarbonat de sodiu ca stiu cai un bun dezinfectant dupa baie toata mancarimea si petele rosi se retrag iar cand merg sa urinez la baie ma ustura pe o perioada de vreo 2 minute si dupa dispare si usturimea, daca nu ma spal o zi acolo parca se activeaza iar ele adica imi apare iar si ma jeneaza vreau sa va spun ca ma masturbam dar cand am vazut problema nu m-am mai masturbat, am vorbit cu mama si sa speriat si ea foarte tare si a zis ca ma va duce la o clinica de boli venerice oare am vreo candidoza sunt foarte speriat domnule doctor si spunetimi ce miati recomanda sa fac si ce tratament
1 comentarii

Eu zic sa nu iti mai dai cu absolut nimic, poate fi o reactie alergica la vreun detergent, chiar bicarbonatul respectiv. Sa folosesti pentru a te spala un sapun pentru bebelusi De asemenea sa iti clatesti lenjeria foarte bine dupa ce este spalata, pentru a elimina orice urma de detergent. Poti incerca cu nidoflor sau triderm 7 zile doua aplicari pe zi. Eu cred ca este doar o alergie, mai ales daca esti virgin.. Practic nu aveai de unde sa iei vreo boala venerica.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Problema la penis
- 11penisul curbat
- 7Ma doare cand ating penisul
- 3mancarime insuportabila in zona genitala
- 14Pete albe si mancarime
- 8in timpul menstruatiei am niste mancarimi genitale groaznice
- 3mancarimi, usturimi... in zona genitala
- 5ce as putea sa fac fara sa ma duc la ginecolog?
- 3mancarime insuportabila in zona genitala
- 7Probleme cu penisul - sfaturi
- 10Mâncărimi în zona inghinală şi fund
- 8O mica mare problema.. nu stiu?
- 2Penisul meu miroase urat si ma simt obosit, va rog ajutati-ma...CER SERIOZITATE!!!
- 1Mancarime vagin
- 3Usturime penis
- 0Vaginita?
- 0Ce se întâmplă dacă am mâncărimi genitale si usoare dureri in partea de jos a abdomenului?
- 1Sunt destul de panicată. Dacă știți despre ce este vorba, va rog ajutați ma!
- 0Întrebare mincarimi in zona intima, eliminari de culoare galbena cu miros urit
- 0Ajutor! Buba in zona genitala!
Mai multe informații despre: Penisul mancarimile in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: