penis cu mancarimi
Ma numesc andrei si am 16 ani si de vreo 2 ani mi-au aparut niste pete rosi pe capul penisului care imi ofera niste mancarimi neplacute, eu ma spal mereu cu bicarbonat de sodiu ca stiu cai un bun dezinfectant dupa baie toata mancarimea si petele rosi se retrag iar cand merg sa urinez la baie ma ustura pe o perioada de vreo 2 minute si dupa dispare si usturimea, daca nu ma spal o zi acolo parca se activeaza iar ele adica imi apare iar si ma jeneaza vreau sa va spun ca ma masturbam dar cand am vazut problema nu m-am mai masturbat, am vorbit cu mama si sa speriat si ea foarte tare si a zis ca ma va duce la o clinica de boli venerice oare am vreo candidoza sunt foarte speriat domnule doctor si spunetimi ce miati recomanda sa fac si ce tratament
1 comentarii
Eu zic sa nu iti mai dai cu absolut nimic, poate fi o reactie alergica la vreun detergent, chiar bicarbonatul respectiv. Sa folosesti pentru a te spala un sapun pentru bebelusi De asemenea sa iti clatesti lenjeria foarte bine dupa ce este spalata, pentru a elimina orice urma de detergent. Poti incerca cu nidoflor sau triderm 7 zile doua aplicari pe zi. Eu cred ca este doar o alergie, mai ales daca esti virgin.. Practic nu aveai de unde sa iei vreo boala venerica.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2o mancarime suparatoare in zona genitala
- 4mancarime puternice in zona vaginului si senzatii de usturime la urinare
- 30bubite pe penis
- 4probleme feminine: mancarimi in zona labiilor
- 5cum se masoara penisul?
- 14mincarimi acute in zona genitala la o fetita de 6 ani
- 39senzatie de mancarime si iritatie in zona genitala
- 14pete rosii pe penis
- 5Nu reusesc sa introduc penisul in vagin
- 4roseata si durere in zona penisului
- 17Cresterea penisului