penis cu mancarimi
Ma numesc andrei si am 16 ani si de vreo 2 ani mi-au aparut niste pete rosi pe capul penisului care imi ofera niste mancarimi neplacute, eu ma spal mereu cu bicarbonat de sodiu ca stiu cai un bun dezinfectant dupa baie toata mancarimea si petele rosi se retrag iar cand merg sa urinez la baie ma ustura pe o perioada de vreo 2 minute si dupa dispare si usturimea, daca nu ma spal o zi acolo parca se activeaza iar ele adica imi apare iar si ma jeneaza vreau sa va spun ca ma masturbam dar cand am vazut problema nu m-am mai masturbat, am vorbit cu mama si sa speriat si ea foarte tare si a zis ca ma va duce la o clinica de boli venerice oare am vreo candidoza sunt foarte speriat domnule doctor si spunetimi ce miati recomanda sa fac si ce tratament
1 comentarii
Eu zic sa nu iti mai dai cu absolut nimic, poate fi o reactie alergica la vreun detergent, chiar bicarbonatul respectiv. Sa folosesti pentru a te spala un sapun pentru bebelusi De asemenea sa iti clatesti lenjeria foarte bine dupa ce este spalata, pentru a elimina orice urma de detergent. Poti incerca cu nidoflor sau triderm 7 zile doua aplicari pe zi. Eu cred ca este doar o alergie, mai ales daca esti virgin.. Practic nu aveai de unde sa iei vreo boala venerica.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3zona genitala rosie, mancarimi, cojite care daca le rup sangereaza
- 3cand incerc sa imi decalotez penisul in erectie nu pot
- 50bubite rosii pe capul penisului? basici?
- 3Mancarime in zona genitala
- 3problema cu penisul... imi este si rusine sa fac sex cu prietena mea
- 14pete rosii pe penis
- 7Am 14 ani si penisul de 12-13 cm
- 2Va rog un raspuns, bube si mancarimi zona genitala
- 3mancarimi, piele rosie si crapata, eczema, in zona genitala
- 5umflaturi si mancarimi vaginale + scurgere urat mirositoare
- 8O mica problema.
- 6nistatina si clotrimazol crema - imi sunt oare benefice?
- 4Problema cu penisul.
- 3Pielea penisului crapata, incretita
- 2Durere a penisului dupa primul contact sexual
- 3iritatie a penisului
- 1Mancarimi vaginale si bubite rosii
- 1Bubițe pe testicule
- 2Ce poate fi?
- 1Mâncărimi și rană in zona intimă
Mai multe informații despre: Penisul mancarimile in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: