am niste mancarimi in zona genitala, iar daca ma scarpin ma ustura si cand urinez parca ma arde
De catva timp (nu pot sa va spun exact - cred ca de cel putin un an.) am niste mancarimi in zona genitala, iar daca fac ce este natural (sa ma scarpin) ma ustura si cand urinez parca ma arde toata zona. In ultimul timp (cam doua-trei luni), mi-a aparut pe labie un punct care pare o bubitza dureroasa doar cand ma scarpin sau ma rad in zona.Imi este rusine de mine ca fiind din Bucuresti ar trebui sa ma duc direct la doctor (ziceam de femeile de la tara) dar am avut o intalnire mai putin placuta cu unul si mi-e mila de mine! Iubitul meu are herpes genital.credeti ca ar putea fi asta? Ma ingrijorez pentru ca pana acum, ciclul meu a fost "frumos" adica scurgere normala de sange fara vreun miros neplacut si culoarea sangelui normala. Acum am avut un ciclu cu sange maroniu si miros nu prea normal. Am si o scurgere abundenta in sensul de extrem de groasa si paradoxal la contactul sexual nu ma "irig" aproape deloc.Ce sa fac? Poate fara medic ma puteti ajuta? Va rog frumos ajutor! Cu respect, astept raspuns!
3 comentarii
Daca partenerul are herpes genital, probabilitatea de a il fi luat si dvs nu este de neglijat. Insa ar putea fi vorba si de o banala candidoza.
In ceea ce priveste aspectul singelui menstrual, nu o eventuala infectie vaginala il modifica.
Eu va recomand cu caldura sa mergeti la ginecolog pentru un diagnostic de certitudine si tratament. Imi pare rau ca aveti deja o experienta neplacuta cu un medic dar va asigur ca nu toti sunt la fel
In ceea ce priveste aspectul singelui menstrual, nu o eventuala infectie vaginala il modifica.
Eu va recomand cu caldura sa mergeti la ginecolog pentru un diagnostic de certitudine si tratament. Imi pare rau ca aveti deja o experienta neplacuta cu un medic dar va asigur ca nu toti sunt la fel
Vreau sa va multumesc pentru raspunsul prompt! Va mai deranjez cu o intrebare. Aveti cumva vreo sugestie pentru un medic bun? Si delicat (mai ales)! Astept raspunsul dvs.
Dr.Celus Tarpan, Cabinet SECS Bucuresti, Adresa: Str. Dimitrie Racovita nr 11
Tel: 021/ 310 3385.
Tel: 021/ 310 3385.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5candida si multe altele care nu le intelegem
- 5e o infectie genitala?
- 4mancarimi in zona genitala
- 2mancarimi in jurul capului penisului si usturari la urinare
- 9pata pe picior in zona genitala si mancarimi
- 6usturime la urinare sau o boala cu transmitere sexuala?
- 3mancarimi dupa contact sexual...ajutati-ma!
- 6mancarimi in zona genitala si usturimi la urinare
- 7mancarime si substanta alba pe penis
- 3Bubite si mancarimi.
- 6mancarimi in zona genitala la fetita de trei ani!
- 7Mancarime in vagin
- 6usturime la urinare, durere picior si urinez la 20 minute
- 5pete rosii si mancarimi ale penisului
- 1usturimi si mancarimi vaginale
- 4usturimi vaginale
- 0scurgeri si usturime in timpul urinarii
- 1mi-a aparut o galma pe penis, secretie alba
- 2Mancarimi si miros neplacut in partea intima !
- 2Mâncărime scrot
Mai multe informații despre: usturimea la urinare mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: