probleme genitale, as dori un raspuns folositor!
Buna seara,
Acum vreo 2-3 zile a inceput sa am mancarimi "jos" :)), mai exact la orificiul vaginal. Ieri m-a usturat cand am urinat si cand m-am spalat, astazi simteam ca si cum as fi avut un tampon intern. Azi am avut o scurgere normala perioadei inainte de ciclu, dar a fost cam colorata, portacaliu-roz. Ciclul ar trebui sa-mi vina zilele astea (saptamana ce urmeaza, am ciclul regulat 28-30 zile).
Mentionez ca am luat 7 zile antibiotice pentru un H. pylori, si anume amoxicilina 4/zi(dimineata si seara) si la pranz claritromicina (FROMILID), ar putea avea vreo legatura?!
Va multumesc aniticipat pentru raspuns si sper sa ma ajutati!
Acum vreo 2-3 zile a inceput sa am mancarimi "jos" :)), mai exact la orificiul vaginal. Ieri m-a usturat cand am urinat si cand m-am spalat, astazi simteam ca si cum as fi avut un tampon intern. Azi am avut o scurgere normala perioadei inainte de ciclu, dar a fost cam colorata, portacaliu-roz. Ciclul ar trebui sa-mi vina zilele astea (saptamana ce urmeaza, am ciclul regulat 28-30 zile).
Mentionez ca am luat 7 zile antibiotice pentru un H. pylori, si anume amoxicilina 4/zi(dimineata si seara) si la pranz claritromicina (FROMILID), ar putea avea vreo legatura?!
Va multumesc aniticipat pentru raspuns si sper sa ma ajutati!
4 comentarii
dar ceva pt ciuperca ai luat ? cum ar fi de exemplu Nistatina , noi dam la orce tratament cu antibiotic
doctorul care mi-a prescris antibioticele nu mi-a dat nimic de ciuperci sau bureti.. oricum nu ma ajuta cu nimic raspunsul tau.
draga nu stiu de ce scri aici daca iei la misto raspunsul meu, dute draga la medic atunic.Eu incecam sa te ajut si nu am scris la misto, , Ciuperci daca te documentezi iti dai seama ce inseamna daca nu.
te-a deranjat ca am scris aici? nasol atunci... Nu am postat o intrebare la misto, am cerut un raspuns care CHIAR SA MA AJUTE! nu ce dai tu sau voi.. Cu ce ma ajuta ce recomanzi cand eu luasem deja antibioticele si imi trebuia o rezolvare dupa tratamentul cu antibiotice.
Dr respectiv nu mi-a dat nimic, asta e, la urmatoarea vizita il voi mustra. dar intrebarea mea era foarte simpla si i se putea acorda un raspuns si mai simplu.. oricum am rezolvat problema. :)
Dr respectiv nu mi-a dat nimic, asta e, la urmatoarea vizita il voi mustra. dar intrebarea mea era foarte simpla si i se putea acorda un raspuns si mai simplu.. oricum am rezolvat problema. :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Am un fel de rana in zona genitala care ma mananca ocazional...
- 3Este bine sa fac spalaturi vaginale cu Tantum Rosa?
- 3mancarimi si usturimi in zona genitala insuportabile
- 7noduli, mancarime in zona inghinala, fese, coapse
- 3am o mancarime in zona inghinala... ce boala e?
- 4am o infectie alba varscoasa, mancarimi, dar nemirositoare
- 2Mancarimi in zona pubiana
- 16infectie cu esherihia coli
- 6mancarimi in zona genitala la fetita de trei ani!
- 10Mâncărimi în zona inghinală şi fund
- 1iritatie penis, piele uscata, mancarimi
- 5pete rosii pe capul penisului
- 3Va rog raspundeti nu ignorati - am o mancarime jos inauntru si cateodata si o usturime
- 2Probleme cu menstruatia va rog raspundeti
- 1Bubite rosii penis
- 0Problema labii mici
- 0Buna, ma mananca ingrozitor jos
- 2Mancarime, secretie alba, intarzierea menstruatiei
- 2Mâncărimi capul penisului
- 1Mâncărimi și rană in zona intimă
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala