Miros neplacut, mancarime

Buna ziua! De aproximativ 2 luni simt o mancarime in zona intima, nu foarte puternica si destul de rar. Dimineata am usturimi, nu foarte puternice de asemenea. Insa de putin timp am observat un miros deranjant, scurgeri urat mirositoare. Am facut test de secretie vaginala si rezultatul a fost strict acesta: Pe mediile de cultura nu s-a dezvoltat flora bacteriana patogena in aerobioza la 37 grade Celsius (Neisseria gonorrhoeae, Streptococcus agalactiae, Enterococcus spp., Staphylococcus aureus, Enterobacteriaceae.) Mentionez ca am avut ciclul prelungit luna aceasta. Va rog din suflet sa imi dati un sfat, ar fi indicat sa folosesc ovule? Care sunt cele mai potrivite? Ce sa inteleg din rezultatul analizei? Multumesc!
1 comentarii

Trebuie sa mergeti inapoi la medicul ginecolog cu rezultatul, pentru a primi tratament. Spuneti-i de toate simptomele.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3inainte de ciclu... mancarimi in zona genitala si usturimi la urinare
- 5Iritatii si mancarime in zona genitala + miros
- 3mancarime usoara si o secretie, canal urinar
- 2probleme in zona genitala
- 6scurgeri vaginale (alb-galbuie) de cateva zile
- 3mancarimi in zona genitala = infectie?
- 10candidoza genitala
- 1Mancarime si eruptii zona genitala
- 8Mancarimi vaginale
- 3mancarimi genitale
- 4dureri in timpul actului, miros neplacut, mincarimi, singerari dupa fiecare act..
- 1penis cu mancarimi
- 7Infectie transmisibila sexual
- 0mâncărimi în zona inghinală
- 1Mancarimi vaginale si bubite rosii
- 2Mancarimi la menstruatie
- 1macarimi zona ingginala si bubite albe scort
- 0Usturime si mncarime
- 1Candidoza sau ceva mai grav?
- 1Salutare! bubițe mici roșii pe penis
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala miros neplacut in zona intima
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: