Mancarime zona genitala
Buna seara. Am cateva intrebari pe care as vrea sa le lamuresc cat de cat pana ajung la medic. De aprox 5-6 zile am mancarimi, usturime si disconfort la urinare. Abia de ieri am luat un flucovim si cervugid si simt ca e putin mai bine. Nu am secretie nici miros deci Nu stiu daca este candida 100%. Prietenului meu I-a aparut pe capul penisului niste bubite micute si rosii care il mananca si se simte iritat. De asemenea are si o iritatie pe testicule care il mananca. El nu a luat nici un fel de tratament, abia astazi I-am dat si lui Flucovim. Intrebarea mea este daca e posibil sa fie altceva in afara de candida si ce anume ar putea fi tinand cont de aceste simptome. Multumesc
1 comentarii
Poate fi si altceva.
Poate fi si infectie urinara.
Mergeti la ginecolog sa va faca analizele si sa va dea tratament corespunzator atat dv., cat si partenerului.
Poate fi si infectie urinara.
Mergeti la ginecolog sa va faca analizele si sa va dea tratament corespunzator atat dv., cat si partenerului.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am niste mancarimi in zona genitala, iar daca ma scarpin ma ustura si cand urinez parca ma arde
- 1mancarimi vaginale
- 3mancarimi si usturimi in zona genitala insuportabile
- 4intarzierea menstrei, mancarimi si usturimi genitale
- 3mancarimi dupa contact sexual...ajutati-ma!
- 0Disconfort - prurit in interiorul penisului la copil
- 5pete rosii si mancarimi ale penisului
- 3Mancarimi in zona intima !!
- 1mancarime labii si secretie vaginala albicioasa
- 2mancarimi in zona genitala
- 0Salutare tuturor !!
- 3Mâncărimi in partea genitală
- 0Buna, ma mananca ingrozitor jos
- 2Problema în urma unui act sexual
- 0Ce se întâmplă dacă am mâncărimi genitale si usoare dureri in partea de jos a abdomenului?
- 2Ajutati-ma ! am fost diagnosticata cu condiloame genitale.
- 1Miros neplacut, mancarime
- 0Vă rog să raspundeti!!! se poate vorbi de o cistită sau o infectie a tractului urinar ?
Mai multe informații despre: Durerea la urinare mancarimile in zona genitala durere la urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: