Mancarime zona genitala
Buna seara. Am cateva intrebari pe care as vrea sa le lamuresc cat de cat pana ajung la medic. De aprox 5-6 zile am mancarimi, usturime si disconfort la urinare. Abia de ieri am luat un flucovim si cervugid si simt ca e putin mai bine. Nu am secretie nici miros deci Nu stiu daca este candida 100%. Prietenului meu I-a aparut pe capul penisului niste bubite micute si rosii care il mananca si se simte iritat. De asemenea are si o iritatie pe testicule care il mananca. El nu a luat nici un fel de tratament, abia astazi I-am dat si lui Flucovim. Intrebarea mea este daca e posibil sa fie altceva in afara de candida si ce anume ar putea fi tinand cont de aceste simptome. Multumesc
1 comentarii
Poate fi si altceva.
Poate fi si infectie urinara.
Mergeti la ginecolog sa va faca analizele si sa va dea tratament corespunzator atat dv., cat si partenerului.
Poate fi si infectie urinara.
Mergeti la ginecolog sa va faca analizele si sa va dea tratament corespunzator atat dv., cat si partenerului.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mancarime puternice in zona vaginului si senzatii de usturime la urinare
- 3acum 2-3 luni, mi-a aparut o blanda pe scrot, care dupa ceva timp a facut o coaja neagra
- 4mancarimi in zona inghinala
- 6prietenul meu are probleme!!!
- 3mancarimi
- 5mancarime genitala... infectie urinara?!
- 6mancarimi in zona genitala la fetita de trei ani!
- 7Infectie transmisibila sexual
- 0Bubite rosii, mancarime si decojire a varfului penisului!
- 0Prezint mancarimi, scurgeri, 3 formatiuni crescute in zona vaginala.
- 0Mincarime si intepaturi in zona genitala
- 0Ajutor urgent!! pete rosii, penis uscat
- 2Problema în urma unui act sexual
- 5Simt un disconfort in zona intima
- 7Posibila infectie urinara
- 13Mancarime uretra si disconfort testicular
- 4Infectie urinara
- 1Blocaj tract urinar sau altceva?
- 1Mâncărimi zona intimă
- 1Infecție urinară
Mai multe informații despre: Durerea la urinare mancarimile in zona genitala durere la urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: