mancarimi (urgent nu mai pot)
de cateva zile am niste mancarimi in zona genitala foarte mari.am inceput sa ma dau cu canesten de 2 zile, dar pe cale bucala nu stiu ce sa iau.(tratament cu canesten am mai facut, ptr ca si in trecut am avut aceasta problema, cred ca e o micoza )ce-mi recomandati ptr a ma vindeca si ptr a evita aceasta problema (apropo as putea lua aceasta ciuperca de la partener, , sau din ce cauza )
4 comentarii
Pe gura nu ese necesar sa iei nimic. Ar fi bine sa-ti introduci intravaginal 1 supozitor de Lomexin pe zi, seara, timp de 2 zile.
Candidoza nu ai luat-o de la prieten ci probabil are alte cauze.
Candidoza nu ai luat-o de la prieten ci probabil are alte cauze.
buna ziua, am de cateva zile mancarimi in zona genitala si sunt foarte iritata ;am folosit o crema pentru iritatii dar are efect foarte putin timpsi nu stiu ce altceva sa folosesc, la medic ginecolog inca nu am fost, aveti idee ce as putea avea?ma tot gandesc daca este candidoza sau ceva mai grav, va rog din suflet sa imi raspundeti cat mai repede posibil pe forum -*.multumesc si astept raspunsul dvs.
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
sasha 2009, trebuie sa mergi sa faci o analiza de secretie vaginala cu antibiograma - unde iti va spune si la ce antibiotic sunt sensibile bacteriile gasite, ca sa faci un tratament corect. Poate sunt si ceva bacterii, nu numai o candidoza.
Pentru candidoza probabil o sa ati dea doctorul si un tratament oral.
Pentru candidoza probabil o sa ati dea doctorul si un tratament oral.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1mancarimi ale labiilor
- 22sexul implica riscuri! Un sfat: nu mai faceti fara prezervativ!
- 4mancarime puternice in zona vaginului si senzatii de usturime la urinare
- 10mancarimi vaginale si urinari dese
- 3Usturimi, mancarimi exfoliere piele pe capul penisului
- 6De 2 zile am niste taieturi mici la vagin
- 17Mancarimi si usturime si zona genitala, dureri abdominale
- 3iritatie inghinala cu mancarimi usoare.
- 3am o usturime la urinat si o mancarime vaginala si pe labii
- 4Prezint uneori mancarimi in acea zona, insa nu foarte deranjante, care dispar odata cu bubitele
- 4Usturimi si mancarimi in zona vaginala
- 7Scurgeri, mancarimi... contact sexual neprotejat
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 3Mancarimi in zona intima !!
- 1iritatie penis, piele uscata, mancarimi
- 1Besici sub capul penisului
- 2Mancarime, secretie alba, intarzierea menstruatiei
- 2Probleme genitale
- 2Candidoza/vaginita bacteriana? Ginecologie
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala