labii uneori umflate, alteori uscate cu o tenta de maro, mancarimi, durere in timpul sexului
Buna, am si eu o problema.. cand eram la pubertate.. asta insemnanad 17-18 ani, se mai umflau dupa un contact sexual, sau chiar pe parcursul sau. Tin sa mentionez ca tot la varsta de 18 ani, am avut o infectie, insa imi scapa exact sa spun ce, apareau niste negi mici de culoare maro, si o secretie cu miros neplacut pe care il am si in ziua de azi, insa negii au disparut in urma tratamentelor date de medicul ginecolog. Tot medicul ginecolog, mi-a spus la ultimul consult, cand am facut si papanicolul, ca nu am sa scap de aceea infectie, si ca mereu va revenii cand sistemul meu imunitar este slabit. Mama mea este de parere ca nu este un motiv de ingrijorare, si ca este de vina imunitatea mea, il ultimile saptamani am mancat nu'mai prostii, si lucrez si de noapte, si ziua dorm cat pot, si ma gandesc ca poate conteaza si asta! In urma cu doua zile labiia dreapta se umfla foarte rau, si aveam mancarimi si inauntru vaginului si in exterior unde se afla labiile mari si cele mici, si pe masura ce ma scarpinam se umflau. noaptea observ ca se calmeaza insa se usuca, pare ca pielea pe ele sa intarit putin, cu o usoara tenta de maro. Am avut un contact sexual in aceste 2 zile. si desii nu ma mai durea exagerat labiia, ma durea foarte tare atat himenul, posteriorul fourchette, vestibulele toata partea aceea cat si inauntru. sunt putin ingrijotrata, am mai trecut prin umflaturi si mancarimi, insa nu ma tinut pana acum 2/3 zile.
1 comentarii
1. Mergeti la ginecolo sa va faca un test de secretie.
2. Chiar daca negii au trecut ati ramas purtatoare de virus HPV cu negi genitali si il veti da la toti partenerii pe care ii veti mai avea. Cu sau fara prezervativ. Va recomand abstinenta. Actualului partener chiar daca nu i-au iesit bube a devenit si el purtator si va da acest virus mai departe.
3. Trebuie sa luati din farmaciile naturiste produse care intaresc imunitatea. Altfel bubele pot reaparea.
4. Luati probiotice.
2. Chiar daca negii au trecut ati ramas purtatoare de virus HPV cu negi genitali si il veti da la toti partenerii pe care ii veti mai avea. Cu sau fara prezervativ. Va recomand abstinenta. Actualului partener chiar daca nu i-au iesit bube a devenit si el purtator si va da acest virus mai departe.
3. Trebuie sa luati din farmaciile naturiste produse care intaresc imunitatea. Altfel bubele pot reaparea.
4. Luati probiotice.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mancarime puternice in zona vaginului si senzatii de usturime la urinare
- 4Mancarime la anus si vagin
- 101pete rosii, mancarime secretie pe capul penisului
- 12dureri din cauza steriletului? va rog un raspuns!
- 3mancarimi, usturimi... in zona genitala
- 8Mi s-a umflat labiile interioare, am mancarimi si ma ustura!
- 5Umflatura in zona genitala
- 3Dureri in timpul actului sexual
- 9usturimi de 2 ani!ce sa fac?
- 4Durere in timpul actului sexual dupa deflorare
- 5dureri in timpul actului sexual, ce tratament as putea sa iau?
- 3Durere in timpul actului sexual
- 0Prezint mancarimi, scurgeri, 3 formatiuni crescute in zona vaginala.
- 0Bubițe roșii cu mancarimi
- 1Durere in timpul actului sexual
- 0Mancarime cap penis !!!
- 0Ginecologie
- 0Mancarimi pubis
- 2Ajutati-ma ! am fost diagnosticata cu condiloame genitale.
- 1Umflatură penis
Mai multe informații despre: Labiile mancarimile in zona genitala durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: