va implor ajutati-ma: e posibil sa fiu insarcinata?
buna
va rog ajutati-ma si pe mn, sunt disperata.
Poti ramane gravida doar daca "te atingi".eu si iubitul meu "ne-am jucat" putin, ne-am atins dar nu ma penetrat.
Eu am ciclul regulat dar dupa incident.mi-a intarziat 3 zile, trebuia sa vina pe 12 shi a venit pe 15, am facut test de sarcina dar a iesit negativ, luna aceata, nu a mai venit deloc, trebuia sa vina pe 15 dar nimic. Este posibil sa fiu insarcinata?
astept raspuns..
va multumesc
va rog ajutati-ma si pe mn, sunt disperata.
Poti ramane gravida doar daca "te atingi".eu si iubitul meu "ne-am jucat" putin, ne-am atins dar nu ma penetrat.
Eu am ciclul regulat dar dupa incident.mi-a intarziat 3 zile, trebuia sa vina pe 12 shi a venit pe 15, am facut test de sarcina dar a iesit negativ, luna aceata, nu a mai venit deloc, trebuia sa vina pe 15 dar nimic. Este posibil sa fiu insarcinata?
astept raspuns..
va multumesc
3 comentarii
Nu este posibil, doar daca faci penetrare.poate s a dereglat ciclul, este ceva normal.
am o problema sper sami rasp cineva...
acum 3 sapt am fc dragoste cu pr meu adik nu chiar k decat a bagato d 2 ori si nu si dat drumu in mn nici makr langa.
dar problema e k nu mia venit ciclu ultima data a fost p 30 mai.si nici acum nu mia venit...niciodata nu am avut o menstruatie regulata.
credeti k poate fi vorba de o sarcina.din cate stiu eu dupa 2...3 sapt apar simtomele sarcinii.dar eu nu am nici una:
acum 3 sapt am fc dragoste cu pr meu adik nu chiar k decat a bagato d 2 ori si nu si dat drumu in mn nici makr langa.
dar problema e k nu mia venit ciclu ultima data a fost p 30 mai.si nici acum nu mia venit...niciodata nu am avut o menstruatie regulata.
credeti k poate fi vorba de o sarcina.din cate stiu eu dupa 2...3 sapt apar simtomele sarcinii.dar eu nu am nici una:
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1dupa cat timp imi pot face testul de sarcina?
- 3ejacularea la o mare distanta de tine = sarcina?
- 4dupa cat timp pot stii daca a ramas insarcinata?
- 3pot ramane insarcinata?
- 3raspundeti.mi cat mai repede. e urgent..sunt gravida?
- 3pot ramane insarcinata?
- 5menstruatie slaba... pot fi insarcinata?
- 1sunt insarcinata?
- 3Dereglare hormonala sau sarcina?
- 3sarcina sau premenopauza
- 12E virgina si a ramas insarcinata
- 12Sansele sarcinii in timpul menstruatiei?
- 8am luat escapelle si testul de sarcina a iesit pozitiv
- 1Insarcinata sau nu?
- 0testul de sarcina
- 13Sarcina sau o dereglare hormonala?
- 1Menstruatie maronie...vreau sa stiu daca se poate sa fiu gravida..
- 1Ajutor.. E vreo sansa de a ramane insarcinata? Mentionez ca sunt virgina.
- 0Pot fi insarcinata?
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina