sarcina?
Buna am si eu o problema si sunt destul de panicata.Am avut un contact sexual neprotejat pe 11 mai dar nu a ejaculat inauntru in 1 iunie mi-a venit menstruatia dar a fost mai deschisa la culoare(aveam pneumonie in acea perioada si luam antibiotice) am facut3 teste de sarcina la intervale de timp toate iesind negative in 4 iulie mi-a venit menstruatia fiind mult mai inchisa la culoare.pentru linistea mea am facut un ecograf in iulie si mi s-a spus ca uterul mi-e perfect normal si nu se vede nimic.Am mai facut un test care a iesit negativ dar de cateva zile imi simt burta foarte unflata.E posibil sa fie sarcina?deoarece am auzit ca menstruatia poate venii peste sarcina si sunt foarte speriata va rog frumos sa-mi raspundeti
3 comentarii
1.ai avut 2 mesnstruatii
2.ai facut o ecografie care atesta ca nu esti insarcinata
3.ai facut teste de sarcina care indica faptul ca nu esti insarcinata
Concluzia: 100% nu esti insarcinata!!!
2.ai facut o ecografie care atesta ca nu esti insarcinata
3.ai facut teste de sarcina care indica faptul ca nu esti insarcinata
Concluzia: 100% nu esti insarcinata!!!
Nu inteleg, pai daca ti-ai facut un ecograf si au zis ca nu esti insarcinata...ce anume te ingrijoreaza?...pe viitor ai grija sa te protejezi, nu numai pt a evita o sarcina dar si pt bolile care le poti lua de la partener.
Ma ingrijoreaza faptul ca imi este burta foarte unflata si tare si nu se desunfla si de aceia sunt foarte speriata. Oricum va multumesc pentru raspunsuri!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3mi-e frica sa nu o fi lasat insarcinata!
- 2sex in prima zi dupa terminarea menstruatiei
- 4sunt ingrijorata... sarcina?
- 2sunt insarcinata?
- 3Gravida sau nu?
- 3test de sarcina
- 3cum aflu daca sunt gravida
- 5Poate fi vorba de o sarcina?
- 1Intrerupere anticonceptionale= sarcina? Sunt foarte nedumerita!
- 0Sarcina sau dereglare a menstruatiei ?
- 0Care sunt sansele unei sarcine cand e inca virgina?
- 0sunt însărcinată?
- 1O parere va rog ! Se mai poate vorbi despre sarcina daca am avut menstruatie 6 zile?
- 4sarcina sau nu?
- 0Risc de sarcina ?
- 2Am avut contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului, exista vreun risc?
- 3După test
- 0Posibil avort spontan?
- 0Poti ramane insarcinata prin introducerea degetelor cu lichid
- 0Oare e sarcina ???
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina