sarcina?

Buna am si eu o problema si sunt destul de panicata.Am avut un contact sexual neprotejat pe 11 mai dar nu a ejaculat inauntru in 1 iunie mi-a venit menstruatia dar a fost mai deschisa la culoare(aveam pneumonie in acea perioada si luam antibiotice) am facut3 teste de sarcina la intervale de timp toate iesind negative in 4 iulie mi-a venit menstruatia fiind mult mai inchisa la culoare.pentru linistea mea am facut un ecograf in iulie si mi s-a spus ca uterul mi-e perfect normal si nu se vede nimic.Am mai facut un test care a iesit negativ dar de cateva zile imi simt burta foarte unflata.E posibil sa fie sarcina?deoarece am auzit ca menstruatia poate venii peste sarcina si sunt foarte speriata va rog frumos sa-mi raspundeti
3 comentarii

1.ai avut 2 mesnstruatii
2.ai facut o ecografie care atesta ca nu esti insarcinata
3.ai facut teste de sarcina care indica faptul ca nu esti insarcinata
Concluzia: 100% nu esti insarcinata!!!
2.ai facut o ecografie care atesta ca nu esti insarcinata
3.ai facut teste de sarcina care indica faptul ca nu esti insarcinata
Concluzia: 100% nu esti insarcinata!!!

Nu inteleg, pai daca ti-ai facut un ecograf si au zis ca nu esti insarcinata...ce anume te ingrijoreaza?...pe viitor ai grija sa te protejezi, nu numai pt a evita o sarcina dar si pt bolile care le poti lua de la partener.

Ma ingrijoreaza faptul ca imi este burta foarte unflata si tare si nu se desunfla si de aceia sunt foarte speriata. Oricum va multumesc pentru raspunsuri!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pot sa fiu gravida?
- 3e gravida?
- 2ajutati-ma cu un sfat: Sa fie efectele secundare pilulei sau sunt insarcinata?
- 2se poate sa fiu insarcinata?:((
- 6imi este f greata imi vine sa vomit in orice interval al zilei... sunt insarcinata?
- 3sunt insarcinata ?
- 8sunt oare insarcinata?
- 7please help: i-a intarziat menstruatia sau e insarcinata?
- 5Se poate sa fie insarcinata!?
- 0Exista vreun risc sa fi ramas insarcinata?
- 1sarcina dupa anexita
- 3Sunt insarcinata ?
- 4sunt insarcinata?
- 1Pot ramane insarcinata dupa pastila de a doua zi
- 1Putin ajutor, va rog! test HCG total
- 4Ajutor - Este posibil ca ea sa fii ramas însărcinată?
- 0Poate fi sarcina sau nu ?
- 1Posibil sa fiu insarcinata?
- 2Am sânii măriți, crampe abdominale si greata de la mirosul unor alimente
- 1Contraceptie
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina