Pericol de sarcina?
Azi am facut sex protejat (prezervativ) cu prietenul meu. In timpul actului a ejeculat in interior deoarece nu si-a dat seama. Problema este ca a ramas in interior pret de cateva minute (2 minute). Apoi am realizat amandoi ce se intamplase. Tin sa mentionez ca ne-am uitat si nu erau scurgeri si ca am verificat prezervativul si nu era rupt. Va cer parerea pentru ca vreau sa fiu sigura, sa nu ma ingrijorez. Astept raspuns urgent sa fie timp sa intervin daca este cazul. Multumesc anticipat.
9 comentarii
dar nu ai spus in a cata zi de ciclu menstrual esti? conteaza f mult, apoi daca nu s-a scurs nimic inauntru de ce te ingrijorezi?
Daca a ejaculat in interiorul vaginului, penisul fiind la randul lui in interiorul prezervativului de la inceputul partidei pana la sfarsitul ei...care-i problema? De ce sa fie teama de sarcina daca nu s-a rupt si nici scurgeri nu s-au observat?
Sunt o persoana resposabila, nu am mai avut parte de astfel de intamplari si m-am panicat. Insa totul e mai limpede pentru mine acum si nu mai sunt asa de ingrijorata ca in momentul in care am facut postarea.
Nu sunt in perioada fertila deoarece tocmai mi s-a terminat.
Multumesc pentru comentarii, ma simt mai bine acum.
Nu sunt in perioada fertila deoarece tocmai mi s-a terminat.
Multumesc pentru comentarii, ma simt mai bine acum.
Irelevant "tocmai mi s-a terminat" pe 23 mai exact.
in cazul acesta nu ai de ce sa iti faci probleme.
Multumesc. M-ati ajutat sa ma linistesc, imi faceam griji. Acum realizez ca degeaba.
pentru asta ai grija data viitoare ca sa nu mai fi nelinistita apoi. bafta
Mi-a venit ciclu. Dar ma ingrijoreaza ca mi-a venit cu 5 zile mai devreme. Am citit diferite articole sau pe forum si am inteles ca poate si sarcina. Este posibil sa fie si in cazul meu?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4cu vreo 5 zile inainte sa imi vina menstruatia am avut primul contact sexual... sunt gravida?
- 3Am dat de belea! A ramas insarcinata?
- 9despre sarcina
- 4sunt insarcinata?
- 6Intarzierea ciclului menstrual, stres si medicamente
- 3e posibil sa fiu insarcinata?
- 4Ma lamuriti va rog ?
- 4sunt insarcinata?
- 0posibila sarcina
- 5daca am folosit prezervativ nu pot sa raman insarcinata, nu?
- 6menstruatie intarziata sau sarcina?
- 5ne-am "jucat" putin (imbracati).. pot fi insarcinata?
- 1O parere va rog ! Se mai poate vorbi despre sarcina daca am avut menstruatie 6 zile?
- 3sunt insarcinata?
- 1Insarcinata sau nu?
- 1Simptome sarcina sau utrogestan??
- 2Insarcinata?
- 4Posibilă sarcină?
- 2Posibila sarcina? Testul facut prea repede?
- 2Durere pelvina asemanatoare menstruatiei
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: