testul pozitiv, insa cea de a doua linie nu e deloc pronuntata
Am o mare rugaminte, daca poate cineva sa-mi raspunda la o intrebare.ideea e ca-mi doresc foarte mult un copil si in aceasta luna inainte, sa-mi vina menstruatia am avut niste simptome asemanatoare unei sarcini, asa ca am facut un test de sarcina.testul pare a fi pozitiv, insa cea de a doua linie, care ar trebui sa arate ca sint insarcinata nu e deloc pronuntata, deci e mult mai putin vizibila decat cealalta linie.am repetatat testul si imi apare aceeasi linie stearsa.asta inseamna ca sunt insarcinata?nu pot sa ma prezint la un medic pentru ca e inca prea devreme(ar trebui sa-mi vina ciclul pe data de 18).insa sincera sa fiu eu nu mai am rabdare.poate sa-mi raspunda cineva?oare sunt insarcinata?va multumesc!
4 comentarii
Se poate sa ma ajute cineva?
Poate domnul doctor Dragomir?
Am nevoie de un raspuns.
Ar fi o mare dezamagire pentru mine daca nu as fi insarcinata.
Poate domnul doctor Dragomir?
Am nevoie de un raspuns.
Ar fi o mare dezamagire pentru mine daca nu as fi insarcinata.
Ai toate sansele sa fii insarcinata daca ar fi sa ma iau dupa experienta proprie. Si eu, cand am ramas insarcinata, mi-am facut nenumarate teste din aceeasi cauza : cea de-a doua linie era mult mai putin pronuntata fata de prima. Imi aduc aminte ca eram asa de emotionata inaintea citirii lui, incat l-am trimis pe sotul meu sa se uite; mi-a zis ca e doar o linie, am inceput sa plang de dezamagire si cand m-am dus sa-l iau ca sa-l arunc, am vazut ce-a de-a doua linie slab colorata...era sa-l bat pe sotul meu.
Acum avem un baietel de sase ani, iar testul (unul dintre ele) l-am pastrat intr-un album de fotografii; chiar si acum arata la fel - o linie intens colorata, cealalalta mai putin.
Multa bafta iti doresc, te astept cu vesti bune!
Acum avem un baietel de sase ani, iar testul (unul dintre ele) l-am pastrat intr-un album de fotografii; chiar si acum arata la fel - o linie intens colorata, cealalalta mai putin.
Multa bafta iti doresc, te astept cu vesti bune!
am o nelamurire, ultima zi de ciclu a fost pe 24 dec.2011, si la testul de sarcina a iesit pozitiv de abia dupa 3 sapt de cand trebuia sa-mi vina ciclul.Am facut azi un alt test de ClearBlue si a iesit pozitiv zice ca de 2-3 saptamani, de ce asa putin cand trebuia sa am mai multe saptamani?E posibil sa fie vreo problema cu sarcina?
Momentul cand se pozitiveaza testul nu are nicio legatura cu sarcina. Testele din urina sunt departe de a avea specificitate pentru a depista problemele legate de sarcina. Ele atata stiu sa arate: este sarcina sau nu este sarcina.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2e posibil sa am un bebe
- 409Postinor?
- 3am folosit prezervativul si nu s-a rupt, sunt insarcinata?
- 2oare sunt sau nu sunt?
- 8O fi sarcina sau nu?
- 4Inarziere de 30 zile = sarcina?
- 3posibil sarcina?
- 3dureri de burta si stari de voma.. poate sa nu fie cumva insarcinata?
- 3Se poate sa fie insarcinata ?
- 2Sunt insarcinata?
- 17anticonceptionale, fumat, antibiotice
- 5sunt insarcinata ?
- 3sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 5Lichidul preejaculator si sarcina
- 1Sunt insarcinata?
- 1e posibil sa fiu insarcinata?
- 1sunt insarcinata?
- 9Am nevoie de un raspuns
- 0Sarcină sau nu?!
- 6Sunt însărcinată?