sex in timpul menstruatiei
poti sau nu ramane insarcinata daca faci sex in timpul menstruatiei fara a folosi vreo metoda de contraceptie?
7 comentarii
La femeile la care ciclul menstrual este foarte scurt (sau foarte neregulat) este posibil ca ultimele zile de menstruaţie să fie cuprinse în perioada fertilă.
eu am facut sex in a 4 a zi de stop dar nu si-a dat drumul in mine... oare sunt gravida:( asta s-a intamplat acum o saptamana :(( pff toata lumea imi zice k nu sunt! specific era pt prima oara cand a avut un contact cu un baiat:( plz:((help:(
am dureri la nivelul ovarelor cateodata si burta mea a devenit tare:(
ash avea shi yo o intrebare...am 19 ani shi folosesc contraceptive marvelon de 2 luni!am mai folosit shi inainte mult timp dar am facut pauza!este posibil sa raman insarcinata in cele 7 zile cand fac pauza shi nu iau pastilele?...adik in timpul menstruatziei...va multzumesc shi ashtept un raspuns...
Sunteti sub acelasi grad de protectie atat in timpul celor 21 de zile in care luati pilule, cat si in cele 7 zile de pauza intre doua folii.
Antibioticele sau Silimarina pot intarzia menstruatia?
Multumesc anticipat
Multumesc anticipat
buna, am o nelamurire. acum cateva saptamani am avut un contact sexual cu prietenul meu mai exact de data de 18 septembrie, el nu a ejaculat in mine insa mie trebuia sami vina menstuatia pe 9 octombrie si nu mia venit iar exact in aceeasi zi am mai avut alt contact sexual. e posibil sa raman insarcinata?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1poate exista sarcina in acest caz?!
- 3Sunt insarcinata oare? urgeeennnttt!!!
- 3oare pot fi insarcinata daca... acum 2-3 saptamani am luat Postinor?
- 13se poate sa raman insarcinata?
- 5Utilizez Yasmin si imi intarzie ciclu. Pot fi insarcinata?
- 7Menstruatie intarziata o luna
- 3sunt gravida sau nu?
- 11Nu stiu ce sa fac
- 5pot sa raman?
- 15sarcina sau nu?
- 10Mi-e frica... sarcina?
- 4pot ramine insarcinata daca sunt virgina?
- 3exista pericolul unei sarcini ??
- 5e posibila o sarcina?
- 10sarcina sau nu??
- 4Am facut sex neprotejat. Ejaculare afara.
- 2O nelamurire in privinta ovulatiei
- 4Gravida sau nu ?
- 2Insarcinata?
- 3Sex neprotejat în ziua 16 (ovulație)
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? sexul in timpul menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: