Sex in timpul menstruatiei... sunt insarcinata?
buna ziua tuturor,
Acum o luna mam jucat cu priietenul meu cand eram pe stop si intrebarea mea este ca daca pot sa raman.ieri trebuia sa imi vina dar imi curge o subst maro nu stiu cum sai spun..dar ma doare ingrozitor spatele tin sa spun ca nu am facut contact sexual..poate fi vb despre o sarcina?
Acum o luna mam jucat cu priietenul meu cand eram pe stop si intrebarea mea este ca daca pot sa raman.ieri trebuia sa imi vina dar imi curge o subst maro nu stiu cum sai spun..dar ma doare ingrozitor spatele tin sa spun ca nu am facut contact sexual..poate fi vb despre o sarcina?
8 comentarii
am uitat sa spun ca azi mam trezit cu o greata ingrozitoare si eram si alba la fata si sunt si racita si de 3 saptamani nu imi trece gatul...poate fi inca un semn ca sunt insarcinata, , , ar trebui sa fac un test de sarcina?
Daca penisul a ejaculat in vagin exista riscul sa ramai insarcinata in timpul menstruatiei.
Substanta de care zici tu ca e maro poate sa fie semnul unei sarcini sau o raceala.Atata timp cat contactul sexual nu a avut loc asa cum trebuie nu te ingrijora daca jocul vostru a avut si finalizare atunci du-te fuga si cumpara-ti un test apoi consulta un ginecolog daca rezultatul este pozitiv.
Problema gatului nu are nici o treaba cu sarcina, iar greata poate sa fie motivul oricarui alt semn.(din cauza raceli, consumul unui aliment caruia corpului nu ia priit etc)
Asa ca nu te ingrijora fara motiv.
Daca esti racita asta este si motivul intarzierii!!!
Mult succes!
Substanta de care zici tu ca e maro poate sa fie semnul unei sarcini sau o raceala.Atata timp cat contactul sexual nu a avut loc asa cum trebuie nu te ingrijora daca jocul vostru a avut si finalizare atunci du-te fuga si cumpara-ti un test apoi consulta un ginecolog daca rezultatul este pozitiv.
Problema gatului nu are nici o treaba cu sarcina, iar greata poate sa fie motivul oricarui alt semn.(din cauza raceli, consumul unui aliment caruia corpului nu ia priit etc)
Asa ca nu te ingrijora fara motiv.
Daca esti racita asta este si motivul intarzierii!!!
Mult succes!
pai eu nu miam dat jos pantaloni, si sunt si virgina...
Atunci stai linistita nu ai cum sa fii insarcinata.
Esti racita de aceea e si culoarea aceea maro si ti-a si intarziat.Asa ca incearca sa nu mai umblii cu bluze scurte, piciare goale pe gresie etc.
Daca nu faci lucrurile astea atunci ai racit pur si simplu esti tu mai sensibila.
Ai grija pe viitor pt orice eventualitate si pentru a evita orice sarcina nedorita sau contactarea vreunei boli folositi prezervativ.
Partenerul daca te iubeste cu adevarat va intelege.
Mult succes pe viitor!
Esti racita de aceea e si culoarea aceea maro si ti-a si intarziat.Asa ca incearca sa nu mai umblii cu bluze scurte, piciare goale pe gresie etc.
Daca nu faci lucrurile astea atunci ai racit pur si simplu esti tu mai sensibila.
Ai grija pe viitor pt orice eventualitate si pentru a evita orice sarcina nedorita sau contactarea vreunei boli folositi prezervativ.
Partenerul daca te iubeste cu adevarat va intelege.
Mult succes pe viitor!
mersi mult nai ideie ce bine ma simt...iti urez numai succes in viata :)
Scuze ca ma bag in discutie. dar cum naiba sa ramai insarcinata daca aveai pantalonii pe tine???????????????????
ce sunt superman spermatozoizii aia sa treaca prin 3 perechi de haine. si fiind si pe ciclu???
am zis de atatea ori si repet din nou.. invatati cate ceva din anatomie, cititi o carte inainte sa impliniti 14 ani si sa va apucati de sex.
ce sunt superman spermatozoizii aia sa treaca prin 3 perechi de haine. si fiind si pe ciclu???
am zis de atatea ori si repet din nou.. invatati cate ceva din anatomie, cititi o carte inainte sa impliniti 14 ani si sa va apucati de sex.
Imi pare rau sa te dezamagesc dar exista persoane care pot ramane insarcinate daca au contact in timpul menstruatiei.
adevarat exista sarcini in timpul menstruatiei, DAR NU CU HAINE pe ei!!!!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5se poate sa fii ramas insarcinata?
- 3ce posibilitati sunt sa fiu insarcinata?
- 0E posibil sa fiu insarcinata?
- 9Sarcina? As dori parerea unui medic
- 13sarcina sau raceala?
- 8Oare am ramas insarcinata?
- 3sarcina da sau nu??
- 3sarcina posibila?
- 0insarcinata?sau o problema mai grava?
- 5posibil sarcina
- 3sarcina sau nu?
- 8Imi intarzie menstruatia.. e sarcina?!
- 12Pot sa fiu insarcinata?
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 1se poate sa fiu însărcinată?
- 3Minune
- 0Escapelle- o lamurire?
- 2Oare sunt însărcinată?
- 0Sangerari dupa Escapelle. As putea fi insarcinata?
- 0Posibila sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? sexul in timpul menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: