sunt sau nu insarcinata?
luna trecuta mi-a intarziat ciclul 15 zile si in acest timp am facut 3 teste de sarcina din farmacie care imi aratau linia de control roz intens iar linia de sarcina un roz foarte pal.ce sa cred?luna aceasta ciclul imi intarzie din nou trebuind sa vina in 9 si inca nu a venit.(luna trecuta mi-a curs doar 2 zile in loc de 5 cat curge normal)...eu imi doresc o sarcina asa ca as fii foarte incantata daca as fii insarcinata...e posibil ca testul de sarcina din farmacii sa nu fie bun? simptome : ameteli, dureri de cap, oboseala si somn, greturi, si mai ales ca acum luna asta am observat ca intre ovare se simpte la palpare ca un ou mic si tare...sunt sau nu insarcinata? nu imi permit momentan un control ginecologic.multumesc
3 comentarii
buna cristina, eu nu am inteles un lucru, toate 3 testele au aratat linia de control roz + linia de sarcina ?dak da din cate stiu eu ar trebui sa fii insarcinata, mai asteapta cateva zile si fa'ti iar 2 teste.dak sunt la fel ar trebui sa fii insarcinata, dar incearca sa le faci cu prima urina, e cea mai concentrata.astept vesti
buna cristina.parerea mea este ca ast un copil..mi s intamplat si mie o data, am facut un test si asa imi arata si eram insarcinata..nu are cum ca s fie gresite 3 teste...daca nu erai nu'ti aratau toate asa
deci ieri mia venit menstruatia si cu o zi inainte mi-am facut si un test care a iesit negativ... deci nu sa vazut decat o liniuta.mi-a venit si menstruatia asa ca nu e bebe.deja incep sa ma sperii ca ma chinui de 3 luni sa raman dar tot nimic doar tentative care mai apoi se dovedesc ca nu sunt.va multumesc de comentarii am sa va scriu atunci cand o sa fiu sigura gravida si asta sper ca va fii curand..va poop...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sunt sau nu insarcinata?
- 2sunt gravida?
- 9fff ingrijorata-urgent
- 3riscuri de a ramane insarcinata?
- 3am facut si 2 teste de sarcina care au iesit negative si menstruatia intarzie
- 25Test de sarcina pozitiv - poate l-a facut prea devreme sau nu l-a facut bine
- 4ciclu regulat.. de 4 zile imi intarzie = sarcina?
- 5test de sarcina negativ.. oare totusi sunt gravida ?
- 7dilema: rezultat test de sarcina
- 4poti fi insarcinata dar sa nu ai niciun simptom?
- 28anticonceptionale si menstruatia
- 21Oare am ramas gravida? urgent va rog!
- 3Menstruatia nu vine, testul este negativ
- 3S-a terminat pe zona mea intima, pot ramane insarcinata? URGENT !
- 0reactii adverse la pilula de dupa
- 3sunt insarcinata?
- 4Sunt virgina, pot ramane insarcinata?
- 0Sarcina la 8 luni după cezariana.
- 0Avort spontan sau sarcina extrauterina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina