sunt insarcinata?

Buna. Am cateva nelamuriiri. Am avut contact sexula neprotejat in timpu fertilitatii...dupa cateva zile a inceput, nu pot sa zic durere ca niste intepaturi la ovare, stari de grata voma, dureri foarte tari de cap si dureri de stomac. Atunci cand mi-e rau mananc intr-una. Insa am o problema ciclu m-ai venit normal exact cand trebuia insa a curs foarte putin chiar foarte putin. Sa fie oare sa fi ramas insarcinata?
4 comentarii

Test de sarcina ai incercat?

Din câte m.am documentat e posibil.. un test de sarcina. :-)

daca la contactul sexual nu a ejaculat in tine, sunt slabe sansele. testul se face cam la 10 zile de la intarzierea menstrei, dar tu zici k ti'a venit, deci nu cred ca trebuie sa iti faci griji. si simptomele de sarcina nu apar chiar asa de repede, sau daca apar, oricum imi vine greu sa cred ca ai manca incontinuu :)) eu sunt insarcinata de 2 luni, si abia reusesc sa mananc ceva din cauza greturilor, mananc cat sa nu mor de foame, fortzat. deci nu, dar fa un test de sarcina ca sa fii sigura, mie imi place Sure Check, mi s'a parut cel mai sigur.

da testul iti arata la 10 zile de la intarzierea menstrei dar in prima luna pote sa iti vina menstra peste sarcina :-)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt insarcinata? va rog sa ma ajutati...
- 4ar putea fi o sarcina?
- 3test de sarcina negativ...dar am unele simptome de sarcina
- 6Menstruatie intarziata sau sarcina?
- 6E posibil sa fi ramas insarcinata?
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 4Ma lamuriti va rog ?
- 3posibil sarcina?
- 12sarcina sau dereglare
- 12Nu stiu daca sunt gravida, sau paranoica !
- 5Sarcina sau nu?
- 5Sunt insarcinata daca mi-a intarziat menstruatia?
- 3Pot sa fiu insarcinata?
- 7sunt insarcinata?
- 5posibil sarcina
- 0Care sunt sansele unei sarcine cand e inca virgina?
- 1Pot ramane insarcinata fiind virgina?
- 10gravida?
- 2Sangerari...ajutor!
- 0Poti ramane insarcinata prin introducerea degetelor cu lichid
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: