Sunt insarcinata?
Buna,
Am avt contact sexual neprotejat!Dupa 2 zile am inceput sa am o scurgere urat mirosioare, si dupa o saptamana mia venit menstruatia, desii trebuia sa imi vina prin 17 18, mie mi a venit in 6, si deja de 5 zile ma tine si curge foarte tare inca si acum.Plus de astea am ameteli si greturi cateodata si ma simt foarte balonata, am impresia ca am burta mare si ma duc la baie foarte des.Sunt foarte nelamurita si nu stiu daca e posibil sa fie sarcina sau nu stiu ce ar putea fii!!1
Am avt contact sexual neprotejat!Dupa 2 zile am inceput sa am o scurgere urat mirosioare, si dupa o saptamana mia venit menstruatia, desii trebuia sa imi vina prin 17 18, mie mi a venit in 6, si deja de 5 zile ma tine si curge foarte tare inca si acum.Plus de astea am ameteli si greturi cateodata si ma simt foarte balonata, am impresia ca am burta mare si ma duc la baie foarte des.Sunt foarte nelamurita si nu stiu daca e posibil sa fie sarcina sau nu stiu ce ar putea fii!!1
1 comentarii
Sarcina nu e daca ti-a venit menstruatia.
Daca iti apare scurgerea urat mirositoare dupa menstruatie, mergi la un consult ginecologic si cere tratament pentru tine si partener.
Daca iti apare scurgerea urat mirositoare dupa menstruatie, mergi la un consult ginecologic si cere tratament pentru tine si partener.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3in cat timp se depisteaza sarcina?
- 2Exista oare riscul sa fiu insarcinata?
- 6se poate sa fiu insarcinata?
- 2pot fii insarcinata?
- 5E posibil o sarcina nedorita?! As dori raspunsul unui medic
- 2Se poate ramane insarcinata?
- 6am renuntat la anticonceptionale.. menstruatie foarte putina. sunt gravida?
- 3oare e sarcina sau altceva?
- 11Ce se intampla?
- 0e o posibila sarcina?
- 1A ramas prietena mea insarcinata ?
- 4anticonceptionale cu antibiotice = sarcina?
- 3Insarcinata oare?
- 2sunt insarcinata?
- 0Poate ramane insarcinata?
- 0Risc de sarcina ?
- 1Risc de sarcina?
- 1Ajutați-mă, pot rămâne gravida?
- 1Contraceptie
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: