Sunt insarcinata?

Buna,
Am avt contact sexual neprotejat!Dupa 2 zile am inceput sa am o scurgere urat mirosioare, si dupa o saptamana mia venit menstruatia, desii trebuia sa imi vina prin 17 18, mie mi a venit in 6, si deja de 5 zile ma tine si curge foarte tare inca si acum.Plus de astea am ameteli si greturi cateodata si ma simt foarte balonata, am impresia ca am burta mare si ma duc la baie foarte des.Sunt foarte nelamurita si nu stiu daca e posibil sa fie sarcina sau nu stiu ce ar putea fii!!1
Am avt contact sexual neprotejat!Dupa 2 zile am inceput sa am o scurgere urat mirosioare, si dupa o saptamana mia venit menstruatia, desii trebuia sa imi vina prin 17 18, mie mi a venit in 6, si deja de 5 zile ma tine si curge foarte tare inca si acum.Plus de astea am ameteli si greturi cateodata si ma simt foarte balonata, am impresia ca am burta mare si ma duc la baie foarte des.Sunt foarte nelamurita si nu stiu daca e posibil sa fie sarcina sau nu stiu ce ar putea fii!!1
1 comentarii

Sarcina nu e daca ti-a venit menstruatia.
Daca iti apare scurgerea urat mirositoare dupa menstruatie, mergi la un consult ginecologic si cere tratament pentru tine si partener.
Daca iti apare scurgerea urat mirositoare dupa menstruatie, mergi la un consult ginecologic si cere tratament pentru tine si partener.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Sunt insarcinata oare? urgeeennnttt!!!
- 2sarcina sau nu?
- 2sunt gravida?
- 6o mica nelamurire: menstruatie dereglata sau sarcina?
- 9care sunt sansele sa fiu insarcinata?
- 3oare pot ramane gravida?
- 9despre sarcina
- 7duphaston
- 1Este posibil sa fie gravida?
- 3sunt insarcinata sau menstruatia s-a dereglat?
- 15sunt gravida ?
- 8Pot sa raman insarcinata..?
- 19pot fi insarcinata?
- 5mai multe contacte sexuale neprotejate, dar cu pauze de 2-3 ore intre fiecare - sarcina?
- 2pot sa raman insarcinata daca am chisturi pe ovare?
- 1e posibil sa fiu insarcinata?
- 0Risc de sarcina?
- 4ajutor!!! posibila sarcina?
- 1Să repet testul? Vă rog, caut un răspuns!
- 2Am sânii măriți, crampe abdominale si greata de la mirosul unor alimente
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: