Este posibila o sarcina?!

Acum cateva zile aproape am avut un moment intim cu prietena mea, dar nu am mers pana la capat, ea fiind virgina.Insa...mi-am "frecat" penisul de fundul ei (nu a existat nici un fel de penetrare) si am ejaculat pe spatele ei si pe (nu inauntru) fundul ei.Am sters cu atentie sperma...insa ma gandesc ca ar fi putut ajunge cumva sperma pe vaginul ei astfel incat sa provoace o sarcina nedorita.
Este posibil asa ceva?? As fi incredibil de recunoscator daca m-ati ajuta.Stiu ca suna stupid intrebarea insa eu ma gandesc la ce e mai rau acum...
Va rog mult sa-mi dati un raspuns, in mod special raspunsul unui medic m-ar ajuta.MULTUMESC!!!
Este posibil asa ceva?? As fi incredibil de recunoscator daca m-ati ajuta.Stiu ca suna stupid intrebarea insa eu ma gandesc la ce e mai rau acum...
Va rog mult sa-mi dati un raspuns, in mod special raspunsul unui medic m-ar ajuta.MULTUMESC!!!
5 comentarii

Nuuuuuuuu!!!!!! Este imposibila o sarcina ! Daca ejaculai in interiorul vaginului chiar si fara ruperea himenului(deflorare) atunci si numai atunci puteai sa te inspaimanti asa de tare !!

Multumesc pt raspuns.dar TOTUSI exista vreo posibilitate ca sperma sa "curga "pana la vulva?? Iar atunci.cam care ar fi sansa unei sarcini??

Sansele ca ea sa fi ramas insarcinata sunt sub 1 procent, mai ales daca s-a dus si s-a spalat cu apa calda dupa.

Nu stiu cum se afce ca marea majoritate se gandesc"la ce-i mai rau"dupa actul sexual, si nu inainte, cand pot lua masuri...:-)

si daca ejaculezi in fund? poti ramane insarcinata?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2need help: sunt insarcinata?
- 3mi-e foarte teama... am intrerupt brusc anticonceptionalele
- 3posibila sarcina?
- 7poate ramane insarcinata?
- 4este posibil?
- 98Sa ma ingrijorez?
- 2Posibila sarcina?
- 0posibila sarcina
- 3sunt insarcinata sau nu?
- 5sunt sanse sa o las insarcinata?
- 2Posibila sarcina?
- 1sunt insarcinata ?am nevoie de o parere
- 3exista posibilitatea sa raman insarcinata?
- 2Prietena mea are intarzieri ale ciclului menstrual de 10 zile
- 0Iubita mea e insarcinata?
- 6posibil sa ramana insarcinata daca doar am atins vaginul ? ci nu am bagat penisul ?
- 0Pot fi insarcinata?
- 0Sunt gravida? ajutati ma
- 0Rigevidon 21+7
- 0Există posibilitatea să fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: