Sunt disperat: am greata aproape tot timpul tuse cu sufocare
Cu inceputul, am 35 de Anii, cam de 3 Anii am aceste simptome foarte grave, am greata aproape tot timpul tuse cu sufocare, iar uneorii imi vine sa vomit!De 2 Anii si ceva nu pot sa beau cafea ori de la miros ma inec si tusesc ori chiar vomit, si tot ce inseamna mirosurii grele, am probleme si cand ma spal pe dintii ma inec tusesc si imi vine sa vomit, in momentul cand imi vine sa ma sufoc, trebuie sa mananc ceva seminte alune etc si imi trece pt moment!Am fost acum 2 saptamanii si am facut endoscopie si am doar inceput de gastrita, esofagul si deudonul sunt normale!Repet tuse seaca ma sufoc si stare de voma, iar cand mananc cateva seminte imi trece pentru moment!!Am facut inainte de endescopy analize la sange, si doctora si mi-a recomandat acid folic!Locuiesc in marea britanie, va rog frumos sa ma ajutati cu parerii profesioniste!
1 comentarii
Investigatii necesare. Consider ca nu sunt suficiente investigatiile pe care le-ati facut. Va recomand sa faceti si o ecografie abdominala ( pot fi probleme de natura biliara ), o radiografie pulmonara si eventual probe ventilatorii daca va fi nevoie, pentru a se exclude o afectine de tip respirator-astm, de exemplu. Astept vesti de la dumneavoastra. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Indigestie
- 2tuse veche
- 90tuse nocturna fara secretii, dureri de piept, raguseala
- 4nas infundat dimineata, uneori si tuse suparatoare
- 6fetita de 4 ani raceste des
- 3tuse tabacica?.
- 3greata varsaturi dureri abdominale
- 1Tuse, usturime si senzatia ca mi se misca ceva in gat.
- 8Ameteli, lesinul, greata
- 6Probleme cu Yaz: de aprox. o saptamana am dureri foarte mari de sani
- 3Problema de speriat?
- 3tuse
- 0Stari de greata dupa sex
- 1durere de cap, ameteli, tremuraturi ale mainilor senzatie de greata
- 5stari de greata zilnic fara varsaturi timp de o sap
- 5imunorezistan jr. - tuse productiva
- 0Prolaps VM - stari de sufocare
- 1Tuse continua
- 1Boala a ficatului?
- 5Durere in partea dreaptă sub coaste