interpretare analize
Am un baietel de 3 ani care in urma unei viroze a ramas cu o tuse destul de puternica. La sfatul medicului, i-am facut analize la sange, din care se evidentiaza : PLT ( trombocite ) 474, Lym % ( procent lymfocite ) 51, 8 %, Mid% (procent monocite) 8, 3, Gran % (procent granulocite) 39, 9 % la care se adauga Proteina C reactiva - prezenta. Imi puteti spune cum sa le interpretez? Ce inseamna?
4 comentarii
Buna seara, mamica draga
Ce as face in locul dvs.?
-fiind vb. de un copil mic, as merge cu rezultatele analizelor la medicul care. m-a trimis sa le fac;
- as cere o parere si, DACA ceva nu-i inca bine, AS CERE tratament in continuare.
Sa va traiasca fiul, sanatate si s-auzim de bine.
O seara placuta!
P.S.
chiar daca, un medic v-ar raspunde,
TOT va trebui sa mergeti la medicul dvs. (al copilului) pt.a va prescrie o reteta si un tratament.
Ce as face in locul dvs.?
-fiind vb. de un copil mic, as merge cu rezultatele analizelor la medicul care. m-a trimis sa le fac;
- as cere o parere si, DACA ceva nu-i inca bine, AS CERE tratament in continuare.
Sa va traiasca fiul, sanatate si s-auzim de bine.
O seara placuta!
P.S.
chiar daca, un medic v-ar raspunde,
TOT va trebui sa mergeti la medicul dvs. (al copilului) pt.a va prescrie o reteta si un tratament.
Multumesc frumos pentru raspuns, deja ia tratament dat de acelasi medic, Sinupret sirop, aerosoli cu Flixotide, picaturi Vibrocil si sirop Zyrtec. Voi merge oricum la dumnealui, dar nu mai am rabdare. Nu sunt din Bucuresti si abia vineri ajung acolo. Multumesc.
tot despre baietelul meu de 3 ani este vorba, abia isi revenise dupa viroza din iarna, ca de vinerea trecuta are mucisori verzi, tuseste si azi noapte a facut febra 39. De aseara ii dau 4ml Klacid la 12 ore, 5 ml Nurofen la 12 ore si Nettacin de 3 ori pe zi, cate o pic.in nara. Azi a facut iar 39, 2. Cand face febra ii administrez un supozitor cu paracetamol si ii dau si nurofen. Este normal ce se intampla ? Multumesc frumos
ce inseamna Anti-Borrelia burgdorferi IgM, CHEMI, LIAISON-negativ si Anti-Borrelia burgdorferi IgG, CHEMI, LIAISON-valoare 9, pentru ce sunt facute analizele acestea?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2analize sange
- 2analize sange... am probleme serioase?
- 3Mama, in varsta de 60 ani are urmatoarele analize peste valorile normale
- 3analize cam proaste
- 4nas infundat dimineata, uneori si tuse suparatoare
- 6bebe 9 luni tuseste!
- 4H, L, T, PCP: Ce analize sunt acestea?
- 3se poate sa-mi spuneti si mie cum mi-au iesit analizele?
- 3rezultate analize
- 11Interpretare analiza medicala Epstein Barr
- 4Tuse seaca de trei saptamani
- 1Tuse, respiratie greoaie
- 11tratament in aerosol pentru un copil de 3, 5 ani
- 0Analize sange
- 5tuse frecventa dupa tratament antibiotic pentru infectie pulmonara
- 4Tuse persistenta
- 3am o durere in piept, pe trahee, apoi simt ca ma ineaca si trebuie sa tusesc
- 0GONOREE- buletin analize- rog informatii sau confirmare
- 1Analize de sange - nevoie urgenta raspuns medical
- 4Interpretare analize medicale.