Problema ORL copil 7 ani...
Buna ziua domnul Doctor,
Baiatul meu cel mare de 7 ani a fost diagnosticat cu laringita si ca tratament i-a fost administrat 3 zile Predninson:1 pastila in prima zi, cate jumatate in urmatoarele doua zile, de trei ori pe zi, dar fara efecte pozitive notabile si sirop Asta 15. Tuseste in special noaptea de o saptamana. I-am facut si inhalatii cu ceai de musetel si tei, am fost din nou la medic ieri dimineatasi din nou ne-a recomandat inca 5 zile de tratament cu Predninson 2 pastile pe zi. I-am pus si comprese calde la gat.Nu face febra.
Anul trecut a facut de 2 ori laringita si apoi otita. Este alergic la carnea de vita si alune.
|Va rog mult de tot sa imi recomandati ce credeti dumneavoastra ca ar putea avea un efect pozitiv.Sarbatori fericite!!!
Sarbatori fericite, La multi ani!
Baiatul meu cel mare de 7 ani a fost diagnosticat cu laringita si ca tratament i-a fost administrat 3 zile Predninson:1 pastila in prima zi, cate jumatate in urmatoarele doua zile, de trei ori pe zi, dar fara efecte pozitive notabile si sirop Asta 15. Tuseste in special noaptea de o saptamana. I-am facut si inhalatii cu ceai de musetel si tei, am fost din nou la medic ieri dimineatasi din nou ne-a recomandat inca 5 zile de tratament cu Predninson 2 pastile pe zi. I-am pus si comprese calde la gat.Nu face febra.
Anul trecut a facut de 2 ori laringita si apoi otita. Este alergic la carnea de vita si alune.
|Va rog mult de tot sa imi recomandati ce credeti dumneavoastra ca ar putea avea un efect pozitiv.Sarbatori fericite!!!
Sarbatori fericite, La multi ani!
4 comentarii
1. nu am ineles care sunt simptomele care le prezinta copilul...
diagnsoticul d elaringita ar insemna pierderea vocii...
2 am postat foarte multe raspunsuri pe romedic la acest subiect in care explic ca laringitele repetate sunt din cauza problemelor gastrice, reflucului gastric si alimentatiei necorespunzatoare
3 tratamentul implica regim strict fara nimic acru, citric, acidulat
se fac aerooli cu fluimucil si ceaiuri calde, sirop de bromhexin, echinaceea
deasemenea de aspirat s curatat nasul, de facut gargara si aplicat tab sau sprey pentru faringe
diagnsoticul d elaringita ar insemna pierderea vocii...
2 am postat foarte multe raspunsuri pe romedic la acest subiect in care explic ca laringitele repetate sunt din cauza problemelor gastrice, reflucului gastric si alimentatiei necorespunzatoare
3 tratamentul implica regim strict fara nimic acru, citric, acidulat
se fac aerooli cu fluimucil si ceaiuri calde, sirop de bromhexin, echinaceea
deasemenea de aspirat s curatat nasul, de facut gargara si aplicat tab sau sprey pentru faringe
Are o tuse sparta, latratoare-tuseste pana pare ca se ineaca.In dimineata asta pare mai incarcata si au aparut si ceva secretii nazale.Multumesc mult pentru raspuns.
este nevoie de un consult ORL cu Laringoscopie.
nu sunt sigur ca este numai laringita
nu sunt sigur ca este numai laringita
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tuse veche
- 2laringita cronica... gatul imi este tot timpul rosu
- 7raceala cu tuse, raguseala la copil de 4 ani
- 6antibioticele si ficatul
- 5baiat de 6 ani... pe amigdalita dreapta un punct alb mai mic decat un bob de orez
- 19laringita
- 6Medicament tuse pt femei inscarcinate
- 8laringita!?
- 4intrebari despre toxocara
- 9Procupare excesiva fata de sanatate
- 20Laringita acuta! Ajutor!
- 0Nu prea reuseste sa tuseasca singur...
- 0leucemie-tuse
- 5Rosu in gat, usturime in gat, durere musculara... recomandari
- 4Mucozitati in gat, tusea, respiratie cu dificultate
- 2Tuse, intepaturi usoare in zona pieptului
- 0Cat este de contagioasa laringita
- 5Diagnostic de laringotraheobronsita
- 0Tuse persistenta, poate fi alergie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: