tuse care nu mai trece de la pericardita, de ce ???
buna ziua,
am un baiat de 25 de ani si a fost depistat in luna mai 2013 cu pericadita cu lichid, a fost internat in spital, a facut tratamentul.
dupa cca 3 luni a revenit tusea si a fost la spital avea 3 ml.lichid, a luat medicamente, a fost la control dupa 2 saptamini si lichidul era de 1 ml,
dar tusea asta nu mai trece, nu are febra, are pofta de mincare, va merge din nou la control,
dar vreau sa intreb din ce cauza are o tuse seaca de multe luni, de ce nu trece lichidul de tot, medicii au spus ca este pericardita virala, baiatul a facut toate analizele si numai pericardita a fost depistata.
va multumesc
ce trebuie sa mai facem ???
am un baiat de 25 de ani si a fost depistat in luna mai 2013 cu pericadita cu lichid, a fost internat in spital, a facut tratamentul.
dupa cca 3 luni a revenit tusea si a fost la spital avea 3 ml.lichid, a luat medicamente, a fost la control dupa 2 saptamini si lichidul era de 1 ml,
dar tusea asta nu mai trece, nu are febra, are pofta de mincare, va merge din nou la control,
dar vreau sa intreb din ce cauza are o tuse seaca de multe luni, de ce nu trece lichidul de tot, medicii au spus ca este pericardita virala, baiatul a facut toate analizele si numai pericardita a fost depistata.
va multumesc
ce trebuie sa mai facem ???
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8tuse expectoranta
- 5tuse si raguseala puternica
- 4tuse si expectoratii de 3 luni
- 1tuse si sufocare
- 4Tuse voluntara putin sange in saliva
- 6am o tuse persistenta de 4-5 ani, tusesc pana nu mai am aer
- 1tusec si nu ma pot opri
- 1nas infundat si tuse
- 1tuse si nas infundat
- 5Tuse rebela veche de 4 ani
- 2tuse de care nu mai scap!
- 0tusa persistenta de 4 luni!
- 2Tuse, durere in gat
- 8Este posibil sa aiba o tusa de 3-4 luni de la acest stafilococ?
- 4secretii nazale cu sange
- 5Simt un spasm in piept care ma face sa tusesc
- 0Tuse urâtă până vomit
- 2Simt ca ma frige în piept după tuse puternica
Mai multe informații despre: Tusea pericardita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: